road trip #1 – Sidsel & Lasse
coolstuff.dk - konkurrence

road trip #1

Så er jeg tilbage efter en fantastisk og sjov road trip! Drengene er fortsat ned ad østkysten, mens jeg fløj tilbage til Sydney i morges, så jeg kan nå til Melbourne og Fiji med pigerne her i starten af december. Som I kan se ud fra billederne har turen budt på virkelig fede og flotte oplevelser. Vil især fremhæve Great Ocean Road, camping under stjernerne med bål osv, samt vandretur i Kings Canyon som nogle af de helt specielle. Hvis man har brug for at komme lidt væk kan road trip helt klart anbefales! Jeg fik mit pusterum og kom helt til at savne Sydney de sidste par dage, så nu er det rart igen at ligge med min macbook på lårene i min seng. Har nu tre dage til lige at ordne praktiske sager så som vasketøj og bachelortilmelding, forberede flere blogindlæg til jer søde læsere og så lidt et smut i bio inden den igen står på nye eventyr!

Just got back from the road trip this morning. Such a great journey with so many amazing experiences!

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

coolstuff.dk - konkurrence