spørgerunde - Sidsel & Lasse
outfit - julefrokost

spørgerunde

Det er efterhånden ved at være et lille halvår siden sidste spørgerunde, så det må næsten være tid igen! Nu har Lasse og jeg også hver levet med en lidt ny livskonstellation i nogle måneder efterhånden, så jeg tænkte det kunne være I var nysgerrige for at høre lidt mere om det hele. I kender reglerne – spørg om alt mellem himmel og jord, vi svarer på det meste (selvom der dog også går en grænse ved for personlige/vulgære/strenge etc. spørgsmål..) ;) Vi svarer på de spørgsmål der bliver stillet inden d. 4/12.

Time for a Q&A session again. Ask away!

23 kommentarer

 • Ane

  Hej Lasse
  Har du nogle gode ideer til hvad man kan give sin kæreste i julegave?
  Hvad ville du f.eks. selv blive glad for fra en kæreste?
  – Noget du f.eks. engang har fået af Sidsel som gjorde dig rigtig glad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Ane :) Dit spørgsmål kom lige lidt sent, så det kom ikke med i spørgerunden. Du får bare lige et svar her, håber det er ok. Du kan evt. lige starte med at kigge mit indlæg her med lidt inspiration: http://sidseloglasse.com/2011/11/23/9-x-onskeliste-inspiration/

   Noget jeg tit bliver glad for, er når man får noget i gave, som man har gået og snakket om men ikke har skrevet på sin ønskeseddel og ikke regner med at få. Det viser at ens kærester lytter til hvad man går snakker om. Så kræver det selvfølgelig bare lige at din kæreste har gået og snakket om et eller andet han godt kunne tænke sig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Hvad regner I med at bruge jeres respektive uddannelser til? Jeg har selv overvejet at læse dem begge, men jeg ved ikke umiddelbart, hvad man ender med at kunne. Hvad tænker I, I skal bruge uddannelserne til, når I engang bliver færdige? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miri

  Kan i anbefale/give råd til en måde der ville være et godt udgangspunkt at starte, hvis man gerne til begynde at blogge, og ingen erfaring har med dette?
  Jeg kunne godt tænke mig at starte på at blogge, men arbejder eller læser ikke inden for mode-verdenen, så har som sådan ikke nogen “direkte adgang” til f.eks. at kunne vise fede ting frem – det er blot ud fra en generel interesse for mode og livsstil, og det er dette en eventuel blog ville tage udgangspunkt.
  Hvordan startede i f.eks. selv (hver især/eller sammen) med at blogge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • musse

  har i fundet andre kærester? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Hvilket kamera bruger I? Referer specielt til de billeder Sidsel postede fra sit roadtrip den anden dag. Redigerer i dem eller er det et vintage-kamera, der af sig laver slidte billeder? (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Til Sidsel
  Jeg står og skal rejse til Australien snart. Kan du anbefale nogle lidt anderledes/spøjse steder i Sidney (eller bare på østkysten generelt) som man bare må se? Her tænker jeg f.eks. sjove/charmerende steder, steder hvor man kan finde nogle cool anderledes fund, eller fede genbrugssteder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hvilket noget musik lytter i hver især til?

  Jeres yndlings roman/forfatter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har I været ude og “prøve noget andet”? Kigget jer omkring? Og ja, jeg snakker om andre fyre/piger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne godt tænkte mig at høre: Hvad er jeres yndlings bøger, film og bands? + hvordan synes I at jeres liv har ændret sig efter at I startede bloggen? Er det blevet lettere eller sværere at være henholdsvis Lasse og Sidsel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette-11@hotmail.com

  simpelt spørgsmål: Hvad er jeres højde og vægt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare gerne høre hvad I laver på en rigtig god søndag I helt selv kan bestemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mine umiddelbare spg. er allerede blevet stillet, og I kan nok regne ud, hvad de er:) Håber I vil fortælle lidt om det.

  Sidsel: Hvordan har det egentlig været at være på udveksling? Er selv afsted, og det er fint, men ikke fantastisk.

  Lasse: Bor du stadig hos dine forældre? Ved jo ik, om I har tænkt jer at flytte sammen igen, men hvis ikke, har du så tænkt dig at finde et andet sted at bo?

  Tak fordi I holder spørgerunde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  Hej begge !

  I gider sikkert ikke at hører det men jeg håber virkelig i finder sammen igen når Sidsel kommer tilbage! jeg synes i er så søde sammen og bliver så trist når jeg ser billeder af jer sammen … ej jeg er jo bare læser så det er lidt fjollet

  hvordan har i det enlig selv ? altså savner i ikke hinanden og sådan, nu hvor i driver blog sammen og ser hinanden dagligt der? – hvis det er noget i vil svare på, for jeg vil også gerne se verden, men vil ikke give slip på min kæreste !!!

  Hilsner Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg kom til at tænke på, hvad I har gjort med jeres lejlighed? Har I fremlejet den, eller bor Lasse i den alene? Og skal Sidsel flytte tilbage i den, når hun kommer hjem? Eller hvordan hænger det sammen? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ok ok ok, jeg vil ikke spørge jer, hvordan det er at være væk fra hinanden og om i savner hinanden osv. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad i gerne ville være, da i var yngre? Hvad er jeres bedste minder samt pinligheder fra da i var yngre?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej Sidsel og Lasse.
  Dette er egentlig ikke et spørgsmål, men ville bare skrive at I, og jeres livsstil, er til stor inspiration for mig. Det kan måske virke ret mærkeligt at folk spørger ind til jeres forhold til hinanden (kan se at de fleste spørgsmål allerede omhandler det), men jeg står selv i samme situation – vi har dog valgt stadig at være kærester – og derfor er det meget inspirerende og giver rigtig god mening at læse om andres erfaringer og løsninger, og så skader det jo ikke at man samtidig kan følge med i en fed livsstil! Tak for jeres åbenhed og en rigtig fed “nede på jorden” blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej i to!
  Jeg vil gerne spørge dig Sidsel, om du ar oplevet meget afsavn ved at være så langt hjemmefra. Jeg tænker familie, venner og dagligdagen i Århus som sådan. Og hvordan du i så fald har taklet det.
  Derudover er jeg nysgerrig på om du kan se et stilskifte fashiowise mens du har været væk? Jeg er i øjeblikket på udveksling i Englang og de Australiere jeg læser med siger at deres stil er meget anderledes hjemme i AUS end når de er her, pga. klima og andre butikker.
  Til jer begge: Har i nogle tanker om hvilket job eller fremtid jeres uddannelse vil føre til? Altså hvad jeres drømmejob efter endt uddannelse er.
  MANGE tak for en rigtig dejlig og “nede på jorden” blog som jeg nyder at følge!
  Vh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hej i to,

  Et spørgsmål af lidt personlig karakter. Nu besluttede i jo Jer for at ikke at være kærester, mens Sidsel er væk. Kan det fungere? Er der ikke en masse savn, nysgerrighed og jalouxi?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Savner I ikke hinanden helt sindssygt meget? Eller hvordan har I det hver især? :-)

  Og har I været sammen/flirtet med andre i byen eller sådan?

  Kærlig hilsen Sabrina W. :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Dette spørgsmål er også lidt personligt, men håber i vil svare.

  Som tingene ser ud ligenu, tror i så at i finder sammen igen når Sidsel kommer hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey!

  Lidt personligt, men hvordan er det at stoppe sit forhold bare sådan pludseligt, og så at den ene rejser væk? Tænker der stadig er nogle feelings, så hvad når du kommer hjem Sidsel? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sidsel og Lasse.
  Jeg vil meget gerne høre, hvordan det er, at være væk fra hinanden så længe? Hvordan klarer I det når det er hårdt, hvor tit snakker I sammen og hvordan fungerer det med at I ikke er kærester imens Sidsel er afsted?
  Jeg ved godt det er ret privat det jeg spørger om, og jeg forstår også godt hvis I ikke vil svare.
  Jeg står selv i den situation, at min kæreste rejser væk i 4 mdr. cirka her i foråret, og jeg vil meget gerne høre hvordan I klarer det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit - julefrokost