marinerede rejer, frisk pasta og hjemmebagt grydebrød - Sidsel & Lasse
konkurrence - shopbop.com

marinerede rejer, frisk pasta og hjemmebagt grydebrød

Se hvad jeg lavede i onsdags! Har rent faktisk bagt noget selv! Tror aldrig jeg har bagt noget sådan på helt egen hånd, så jeg er ret stolt over resultatet :P Tror egentlig ikke så godt jeg kan li’ at bage fordi der bliver så rodet i køkkenet med dej ud over det hele og klistrede fingre.. men så fandt jeg altså lige denne opskrift hos Plat du jour, som jeg syntes lød så nem at jeg lige måtte give det et forsøg, som jeg altså synes gik ganske glimrende. Det hedder forresten grydebrød fordi det bliver bagt i en gryde i ovnen. Det fungerer vildt godt! Brødet har åbenbart en længere baggrundshistorie – læs den her!

Resten af retten er frisk pasta med saltbagte cherrytomater, grønne bønner, revet citronskal, purløg og olivenolie. Rejerne er marineret i hvidløg, persille, olivenolie, salt og citronsaft. De var kogt og frosset ned på forhånd, så jeg tøede dem bare op og marinerede dem. Easy peasy!

10 kommentarer

 • Hold da op det ser lækkert ud! :D
  Skal jeg helt sikkert prøve at lave.

  http://etniskung.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det ser lækkert ud. Hvornår inviterer du til middag? ;-)

  Mht. bagning så er det altså piece of cake. Jeg bager ca. 3 gange om ugen og det er ikke så besværligt. Skriv på FB hvis du vil have tips til friskbagt morgenbrød hver dag.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, tak :) Jo tak, det skal jeg nok! Tror bare aldrig jeg bliver den, der bager flere gange om ugen, lige meget hvor let det så er :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Fedt! Mega lækkert brød du har lavet der!
  Men fortvivl ej Lasse! Rigtige mænd bager brød – og de gør det tit! Det er det nye.. Eller det er måske ikk’ nyt – men bare total iorden. Personligt har jeg gang i en vaskeægte surdej, som skal passes og plejes hver dag, for at brødet bliver bedre end nogensinde…! Det er sgu ret sjovt at se processen bag en naturlig gæring! Prøv det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, tak! Har godt hørt at surdej skulle være the shizz… det må jeg lige prøve når jeg er blevet en lidt mere erfaren bagersvend ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kan vi ikke få en opskrift?? for det ser simpelthen alt for lækkert ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Kathrine, en opskrift på brødet, eller hva? :) Har jo linket til Plat du jour’s opskrift!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DavidF

  Haha var 100 procent sikker på, at det var et ‘Sidsel-indlæg’ :D Men lækkert ser det ud!

  – Plainandsimpledavid.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det ville nok også være mere sandsynligt.. haha. Men jeg kan også godt lidt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konkurrence - shopbop.com