12 tees – Sidsel & Lasse
randoms fra mit gaaamle webcam

12 tees

Givenchy, Comme des Garcon PLAY, Obey, Les Deux

Comme des Garcon PLAY, Won Hundred, COS, Weekday

Givenchy, Weekday, COS, Obey

Nu er alt efterårs- og vintertøjet på på udsalg, så nu begynder jeg selvfølgelig at tænke over hvad jeg synes jeg mangler til forår og sommer. Hvert år synes jeg mine t-shirts fra sidste sommer er for kedelige og ender med at købe en hel masse. I år tror jeg at jeg vil prøve at købe lidt færre og så måske bruge lidt flere penge på de enkelte jeg så køber (bortset fra helt plain hvide tees, de må stadig godt være fra Weekday/H&M ;) ).

Jeg synes virkelig Givenchy laver nogle fede t-shirts, især dem fra deres vinterkollektion med Rottweiler-printe var alt for fede. De koster så godt nok også lige mellem 1000 og 2000 kroner, hvilket måske er liiiidt pebret for en t-shirt…. eller hvad?

Så er jeg af en eller anden grund (selvom jeg ikke er den mindste smule skater, haha) blevet ret vild med tees fra Obey, ALIS, Adidas, Supreme og den slags mærker. Ved ikke hvorfor, men synes de er cool! Kunne godt lige nappe en sort logo tee fra Obey!

Hvor mange penge vil du max bruge på en t-shirt? Synes bare hurtigt 3-400 kroner kan blive meget for en gang bomuld med korte ærmer når man nu er på SU og alt muligt!

Now that all the AW11-clothing is on sale, I thought some t-shirt inspiration for spring and summer was in place.

8 kommentarer

 • Arvin

  Står her for tiden i samme situation. Jeg dog kommet frem til, at kvaliteten oftest er bedre end de lidt billigere, og at de holder formen bedre efter vask :) .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DavidF

  Folk undervurderer konsekvent t-shirts! Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd – selvfølgelig betaler man også for brandet, men alt andet lige så holder den længere og kan næsten altid videresælges for fine penge. Samtidigt kan t-shirten fungere som skjorte under en blazer :) vil helt sikkert anbefale cdg, acne og givenchy!
  – plainandsimpledavid.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Er de alle fundet på udsalg? i så fald, linker du så ikke lige Obey t-shirt’sne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh, altså min smertegrænse for T-shirts hedder 400 kroner. Uanset hvor fed den er, så KAN jeg ikke få mig selv til at trykke ‘køb’ hvis vi ryger længere op! (tror det er noget med at man forestiller sig ens forældre vende det hvide ud af øjnene: 500 KRONER?? det er jo BARE EN T-SHIRT!) ;)
  …Af samme grund blev jeg også tæt på lykkelig da jeg fandt ‘min’ Zoe Karssen T-shirt nedsat fra 499 til 350 kr.på Asos den anden dag, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hans

  vil max gi 200-300 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du fundet Givenchy t-shirtsne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

randoms fra mit gaaamle webcam