preppy – Sidsel & Lasse
six cravings

preppy

Her er hvad jeg havde på i dag, som viste sig at være alt for varmt! Vejret ser bedre og bedre ud hernede heldigvis. Skjorten fandt jeg til 5$ i en genner forleden, ved ikke helt om “Ralph Lauren preppy” lige er mig, men til den pris går det også nok hvis det ikke er den skjorte jeg lufter mest. Sættet er inspireret af smukke Emma Elwins “favourite look” :)

This is what I wore today, which turned out to be way to much clothing in the summer heat. Luckily the weather has taken a turn for the better lately. Found the RL shirt in a Salvos store for five bucks. Steal!

1 kommentar

  • hans

    hvad synes du, sidsel, om lasses nye leopard sko????

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

six cravings