GODT NYTÅÅÅÅÅÅR!!! – Sidsel & Lasse
281211

GODT NYTÅÅÅÅÅÅR!!!

Pt sidder jeg og nyder denne udsigt og føler mig som den lykkeligste og heldigste i hele verden. 2011 har bestemt været et godt år, og nu får jeg fornøjelsen af 2012 som en af de første! Jeg håber alle I får en super nytårsaften med alt hvad den ka træk’, tak for alt det I har bidraget med til bloggen det sidste år :)

Happy NYE!!

6 kommentarer

 • Wauw sikke en udsigt! – Rigtig godt nytår :)
  Jeg skal selv fejre det i min dejlige by Berlin, og jeg glæder mig!
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Sidsel!

  Jeg vil blot sige tak, for du igennem din tid har været så god til at blogge omkring hvordan livet i Australien er (eller ja har været for dig). Det har været en kæmpe inspiration, og er en af tingene som har fået mig til at tage en kæmpe beslutning, nemlig at flytte til Australien som au pair i 13 måneder fra september. Tak for det!

  Godt nytår!!!
  – Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe

   Hvor er det sødt af dig at skrive! Og det lyder meget spændende med au pair ophold. Jeg kan i hvert fald kun anbefale Sydney og Australien i det hele taget. Har slet ikke lyst til at tage hjem! :)
   Pøj pøj med det hele og godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår til jer også. Glæder mig til at se hvad der sker for jer og bloggen i 2012.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

281211