surfer girl – Sidsel & Lasse
3 new basic tees

surfer girl

Ja, det er jo ikke mange bølger jeg har fået reddet hernede i Oz, det må jeg jo erkende. I bund og grund er jeg nok lidt for meget en city slicker, men satser dog på at få prøvet det der surfing mindst en enkelt gang inden jeg skal hjem. Indtil da kan man jo altid lade som om, ved fx at ha lidt rodet surferhår. Det kan jeg ret godt li’! Sidst jeg blev klippet hjemme hos PER fik jeg Bumble&Bumbles Surf Spray i håret, og var altså ret glad for resultatet. Så nu har jeg bestilt sprayen hjem fra Look Fantastic og glæder mig til at se om jeg kan få samme frisure som på billederne. I finder sprayen til ca. 120 kr. her.

I envy those gorgeous, bronzed surfer girls strolling down Cambell Parade in Bondi with their boards and tangled beach hair. Haven’t been riding any waves myself but I do intend to try before heading home. Till then I intend to cheat and buy my way to perfect beach hair. This stuff from Bumble&Bumble really does the trick!

 

8 kommentarer

 • Ej hvor ser dit hår bare godt ud!
  Og det gør du selfølgelig også, Sidsel :)

  Forresten hvis i har lyst så tjek da min blog ud!
  shutupandenjoylife-katja.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser også rigtig fint ud på billederne!
  Bruger selv saltvandsspray til lidt mere “rodet” hår nogle gange. Den fra H&M til ca. 30 kr. er faktisk lige så god som de dyre, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! Ok, det var da et godt tip hvis man ikke lige gider smide over en hund for den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ami

  Lækkert look !
  elsker den stil – bruger selv meget saltvandsspray og touperingspulver..

  Pls check out my blog; den er ik så gammel – smid evt en lille kommentar (: det ville varme.

  http://www.amiarting.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Også mig. Ja hårpudder/pulver er også genialt :)
   Will do ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækkert hår :D

  Jeg mangler en god (behøver ikke være dyr) frisør i Århus. Hvor vil du anbefale at jeg går hen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Thanks! :) Hmm, nu er jeg så heldig at blive klippet gratis, så jeg holder mig bare til PER, men ellers har jeg hørt godt om Birthe Gleerup og Jan Intercoiffure. Lasse er glad for salon shercut :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 new basic tees