fredagsmusik: 9 blandede fra min spotify – Sidsel & Lasse
surfer girl

fredagsmusik: 9 blandede fra min spotify

        

En ret blandet omgang, I know! Så er der lidt for enhver smag. Synes virkelig Spotify er smart. Og så er det jo også fedt at kunstnerne rent faktisk bliver betalt når deres musik bliver afspillet modsat f.eks. Grooveshark. Synes jeg har fået lavet mig en ganske hæderlig “Chill”-playlist på Spotify, hvor disse 9 numre er fra. Hvis det er noget I kan li’, er der meget mere hvor det kommer fra. Har først lige for nyligt opdaget M83, og er blevet hooked. ISÆR på Midnight City. Virkelig et fedt nummer!

Nå, GOD WEEKEND! :)

This is some of the music I listen to at the moment. All from my “Chill”-playlist on Spotify.

4 kommentarer

 • Rikke

  Jaaaaa, Midnight City er såå sprød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fed smag du har!
  Efter jeg læste indlægget, er jeg blevet lidt hooked på sangen med Jay-Z :-P
  Tak for god inspiration :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

surfer girl