er det plat? – Sidsel & Lasse
fredagsmusik: 9 blandede fra min spotify

er det plat?

For et par dage siden lagde jeg dette billede ud på vores Facebook for at høre om I syntes det var plat at lave sin egen efterligning af printet på en Givenchy t-shirt. Det lød det umiddelbart ikke til at I syntes :) Billedet til venstre er den originale t-shirt og billedet til højre er det print, jeg har brugt til at designe min egen t-shirt med.

Det er ikke fordi jeg gerne vil gå og lade som om at t-shirten er fra Givenchy, synes bare printet er fedt! T-shirten er fra AW11 og nærmest umuligt at opdrive (og hvis man skulle være heldig koster den 2000+ kroner at købe!). Føler ikke lige jeg er klar til at bruge en halv SU på en t-shirt.

Men hvad siger I til det? :) Jeg får først t-shirten med posten om 2-3 uger, da jeg var for nærig til at bestille hurtigere ekspedition på siden, hvor jeg designede t-shirten på. Lover at jeg nok skal lægge et billede op når den kommer ;)

I decided to do my own replica of the AW11 Givenchy Rottweiler-print tee. Didn’t feel like spending 2000 DKK on a t-shirt.

24 kommentarer

 • Lisbeth

  Om det er plat, skal jeg ikke kunne sige. Men uanset du ikke køber t-shirten, fordi den hedder et specielt mærke køber du den jo, fordi du kan lide printet = et design som Givenchy står bag. Burde Givenchy så ikke få noget ud af de laver en fed t-shirt – uanset om man mener prisen, er for høj? I så fald skal man jo vælge en anden t-shirt, når man ikke kan betale prisen. Jeg synes fx også at eames stolene er vildt fede, men de koster en formue. Det er ikke fordi de er fra Charles Eames, jeg synes de er fede. Jeg kan bare godt lide designet. Jeg kunne så købe en kopi til halvdelen af prisen. Men snyder jeg så ikke Eames ? Det synes jeg, at jeg gør. Og derfor må jeg bide i det sure æble og spare op:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tjo, du har da en pointe :) Men det jeg har gjort er jo ikke at købe en t-shirt fra et mærke, der har lavet en Givenchy-kopi, jeg har bare lavet min egen. Det ville vel svare til at du byggede dine egne stole, der skulle ligne Charles Eames stolene. Så synes jeg egentlig det er mere okay end at købe en kopivare :)

   Men kan da godt følge dig. Nu er det også bare sådan den originale Givenchy t-shirt er noget nær umulig at støve op, så når jeg engang måske havde fået sparet 2000 kroner op ville den sikkert ikke være at finde nogen steder mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, jeg synes ikke det er plat – men det er måske også fordi jeg sidder fast i en rille, der spiller “originalen koster 2000+ kr.” om og om igen oppe i mit hovede! Jeg synes faktisk det er direkte forkasteligt – men nok om dét. Jeg synes det er fedt, at du har været kreativ, og lavet din egen. Og det er også en tidløs t-shirt, synes jeg. Den kan sagtens gå hen og være fed om et år også. Glæder mig til at se din, når den kommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, det var altså også den pris, der skræmte mig lidt ;) Så har jeg altså andre ting, jeg hellere vil ha’ inden. Så må man jo som sølle SU-modtager tænke kreativt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes det er en rigtig god idé, ingen grund til at kaste så mange penge efter noget man kan efterligne selv meget billigere! Er jo ikke fordi du kopierer mærkets logo eller noget, så vil da mene at det er en del dummere at betale 2000+ for den…
  Slet ikke plat, Lasse. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak, det var også selv den konklusion jeg var nået frem til :) Selvom jeg selvfølgelig gerne ville ha’ haft den ‘ægte’ vil jeg alligevel hellere ha’ en billig udgave og 40 fadøl ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Er du interesseret i den ægte Givenchy? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Could be! Kommer an på pris og hvilken tee det er :) skriv til vores mail hvis det er!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes selve ideen med at lave sit eget print er fed nok! Især hvis den originale tshirt koster 2000+, wow!

  Ville lige høre hvilken hjemmeside du har brugt til at designe din egen tshirt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, tror godt nok jeg skal tjene lidt mere end en SU før jeg lægger 2000 for en t-shirt :)

   Brugte vistaprint.dk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Det er overhovedet ikke plat, Lasse.
  Printet er rocker fedt, så det er da bare smart at spare pengene og selv lave en t-shirt (næsten) magen til! :-)
  Men jeg havde nok valgt at lave munden liiiiiidt mindre rød. Det dominere lidt hele printet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, ved godt munden er ret rød, men sådan synes jeg det så fedest ud :D Har faktisk fået den med posten nu. Så kan du jo lige se om du stadig synes det er for meget når jeg lægger et billede op af den ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Det glæder jeg mig til at se! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Over hovedet ikke! Med sådan en pris, er det kun fair at du laver en selv! For hvis de er rige nok til at kunne sælge en t-shirt til den pris, tror jeg deres indkomst er ligeglad med om de sælger en ekstra en til dig! ;)

  //Tobias

  http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk en rigtig god idé! Givenchy t-shirten er jo fed, men det har jo ikke noget med “mærket” at gøre. Derfor er det så fedt, at du selv har lavet en ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak :) Det var i hvert fald det, der var tanken bag! Men hvis man går op i at det SKAL være Givenchy kan jeg godt forstå hvis folk synes det er lidt plat. Så kunne man måske sammenligne det med at ha’ en fake Louis Vuitton taske eller hvad ved jeg :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MZ

  Det er nærmere dumt end plat.
  Det er et billede af en fucking hund – du ville på ingen måde have interesse i det print, var det ikke fordi der var en Givenchy trøje/tshirt med det, som var blevet båret af diverse berømtheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det jeg netop skriver er at jeg ikke vil gå og lade som om at det er en Givenchy t-shirt, men at jeg rent faktisk godt kan li’ printet. Havde den været fra H&M havde jeg stadig syntes at det var et fedt print :) Går ikke ret meget op i, hvad Kanye West eller Jay-Z går i ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, dude ;) mente det heller ikke på den måde he he. Jeg synes bare overhoved ikke at printet er fedt, om det så var på den originale eller på din ;) men hvis du synes at den er fed, hvilket du gør, så synes jeg at det er helt fair at få trykt en, der ligner :D jeg går heller ikke op i hvordan de klæder sig :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   I know! Hehe.. har du godt set at den kommentar, du har svaret på ikke var til dig? :P Men det er skam også helt fair hvis du ikke synes printet er fedt! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er skæv, så :P Sorry, dude ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig syntes, at den var pæn, så ja, det er lidt plat :P Men også en helt hjernedød pris at betale for en fucking bomuldstshirt med print! ;) Så hvis du virkelig vil have den, kan jeg sagtens forstå dig, for om maks et par måneder synes du garanteret ikke, at den er fed ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, ja det er en sindssyg pris! Tja, det vil tiden vise :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredagsmusik: 9 blandede fra min spotify