so long, sydney! - Sidsel & Lasse
fredagsmusik!

so long, sydney!

For et halvt år siden skrev jeg dette: Netop nu boarder jeg flyet til Athen, som så skal føre mig til Abu Dhabi og videre til Sydney. Hvad denne flyvetur ellers skal føre mig til ved jeg endnu ikke, men jeg er sikker på at det bliver uforglemmeligt. Jeg kommer til at befinde mig i Sydney indtil januar, med rejser indimellem. Hvor jeg rejser hen er endnu hemmeligt, mest fordi jeg ikke har sat mig helt fast på noget endnu! Jeg kommer til at bo i en lejlighed i et nybygget high rise kollegium ved siden af skolen sammen med fem andre, som jeg endnu ikke har mødt. Faciliteterne ser ud til at være rigtig gode, og jeg glæder mig til at poste billeder derfra. Det bliver dog først efter d. 22, da vi først kan flytte ind på den dato. Jeg skal læse Creativity & Culture, Ad Campaign Practice og Principles of Advertising på University of Technology, og jeg håber at den faglige del af min tur også bliver spændende. Ellers kan jeg bare sige at jeg glæder mig til at gense smukke Sydney og møde en masse nye mennesker, selvom jeg allerede savner dem jeg er rejst fra. Håber I hænger på herinde, selvom indlæggene får lidt nyt indhold! Ses på den anden side ;)

Jeg kan nu svare på mange af de ting jeg stillede mig undrende overfor dengang. Flyveturen skulle nemlig vise sig at føre til noget uforglemmeligt. Det blev et halvår fyldt med de sjoveste byture, sødeste mennesker og mest fantastiske oplevelser. Jeg endte med at rejse Midt- og Østaustralien tyndt, kom en smuttur til både Brisbane og Melbourne, og sidst men ikke mindst fik jeg set skønne Fiji. Mit ophold på kollegiet var super, mine roomies var for det meste søde og faciliteterne var som på et hotel, så jeg klager ikke! Skolen viste sig at byde på en anderledes arbejdsform, som man lige skulle vænne sig til, og jeg var ikke altid enig i lærernes metoder. Jeg bestod dog alle fag, faktisk med gode karakterer, selvom jeg havde valgt at se min udveksling som et pusterum fra skolen derhjemme, som jeg går meget op i. Sydney var og er smukkere end nogen anden storby (måske liiige på nær Stockholm) i mine øjne, især nu hvor jeg kender hver en krog og nogle af dens beboere. Sidst men ikke mindst kan jeg konstatere at I læsere har hængt trofast på, selvom nogle lige har skulle sluge manglen på kæreste/Aarhus/mode-indhold, heldigvis har en del vist interesse for de nye input jeg havde at byde på, og det er jeg så glad for! I har også været en del af turen, sammen med bloggen selvfølgelig. Det er med lidt tungt hjerte at jeg skriver dette indlæg, da jeg føler at jeg efterlader en del af mig selv i Sydney, men jeg ved at det ikke er “farvel” men “på gensyn” og at der sikkert venter mange nye eventyr hjemme i Aarhus. Og så kommer jeg hjem til dem der betyder allermest for mig! Så nu vil jeg flyve hjemad og hvem ved, måske er det næste indlæg et dagens fra den gode gamle baggård igen?! Ses ;)

8 kommentarer

 • Hej Sidsel.
  Har først fundet din blog tilsidst i dit ophold og været meget optaget. Skal selv til Sydney næste efterår, dog skal jeg studere på UNSW. Min plan er nu at læse alle dine indlæg dernede fra grundigt igennem og håbe på at de kan hjælpe mig :-)

  KH Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er da for fedt, du kan roligt glæde dig :) Hehe, det håber jeg bestemt de kan, ellers kan du bare smide mig en mail med spørgsmål :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt, at der allerede er gået et halvt år altså!
  Dejligt at se og høre at du har nydt det så meget :)

  Velkommen hjem igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak!
   Ja det er godt nok for sindsygt. På den ene side er tiden gået vildt hurtig, men på den anden side har jeg også oplevet sindssygt meget komprimeret på seks måneder..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været glad for at kunne følge med i din rejse, og det har altid været gode og spændende indlæg du er kommet med. Rigtig god tur hjem! :-)
  Kig meget gerne forbi vores blog. Lasse og dig, har som I nok kan se, inspireret vores blognavn og givet os blod på tanden på at starte bloggen. Både Chris og jeg elsker jeres blog.
  Knus Camilla, christofferogcamilla.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, det er jeg glad for at få at vide! :)
   Hvor er det en fin blog med flotte billeder og layout. Er helt smigret!! Keep up the good work..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg glad for at du synes! Dejligt at vide :) Planen er at jeg flytter ind fra 1. februar, hvor vi er fælles om at få båret møbler op osv., og så skal vi se hvordan vi begge har det når vi mødes, og ha snakket omkring hvad der sker med vores forhold..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ihh et dejligt indlæg Sidsel. Ingen tvivl om at det har været nogle meget forskellige og anderledes indlæg fra din side af. For mig har det dog ikke gjort en dyt. Tværtimod har det været spændende at følge med i din rejse. Det lyder også som om, at du har oplevet rigtig meget og mere til. Jeg tænkte på, hvad du og Lasse gør, når du er hjemme i Aarhus? Flytter du bare ind i din lejlighed sammen med Lasse igen eller hvordan? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredagsmusik!