nye smykker - Sidsel & Lasse
so long, sydney!

nye smykker

Disse halskæder har jeg haft på 24/7 siden de ankom til Oz for halvanden uge siden. Min mor syntes det kunne være en god idé at bruge nogle julegavepenge på et minde om mit udvekslingsophold, og det var jeg enig i, så jeg gik i gang med at lede efter et smykke. Jeg faldt så over hjemmesiden Dogeared, som virkelig laver fine ting! Det blev til halskæderne “karma” og “whispers”, som begge bærer gode budskaber, der kan relateres til min tur. Jeg er allerede meget glad for dem, så de kommer nok ikke af foreløbigt. Det er nok heller ikke sidste gang jeg bestiller derfra, har allerede kig på denne halskæde også!

Bought these two necklaces as a keepsake to remind me about my fabulous trip down under!

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

so long, sydney!