20 autumn/winter 2012 favorite looks - Sidsel & Lasse
home sweet home

20 autumn/winter 2012 favorite looks

1-4: Acne
5-8: Costume National
9-12: Neil Barrett
13-16: Wood Wood
17-20: Givenchy Pre-fall

Her er lige et par af mine favoritter af de kollektioner, der er blevet vist rundt omkring i de forgangne uger. Kan især godt li’ kollektionerne fra Acne og Givenchy (der måske minder lidt om hinanden på et par punkter?). Så synes jeg også Wood Wood har lavet en virkelig fed herrekollektion, hvor der bestemt er et par items jeg godt kunne bruge :)

Hvad er jeres favoritter? (ikke nødvendigvis nogen fra denne kollage :) )

These are some of my favorite looks from the recently presented AW12-collections. I think the Acne collection and the Givenchy collection are similar in a few ways, and I like them both a lot. I’m also impressed with the Wood wood collection, where there certainly are a few items I could use for myself :)

14 kommentarer

 • Fedt!
  Synes klart Neil Barretts kollektion er fedest – outfittet på billede 10 og 11 er virkelig lækre…

  Nok lidt mere klassisk end Wood Wood, men synes Whyred’s herrekollektion er kanon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er nok også den “fineste” af kollektionerne :)

   Ja, har også godt set Whyreds AW12. Der er nogle rigtig fine ting deri til begge køn! Det kan dog måske godt blive lidt en tand for fint til mig, men kunne helt sikkert godt bruge nogle af deres styles.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • arne

  Sæt nr. 9!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi paula

  jeg er vild med strikken fra nummer 7 – ville dog bare style den mere råt… og så vold elsker jeg hele outfit 17…. F*** hvor er det gennemført lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tror jeg ved lige hvad du mener, Heidi :) Og ja, det er så fedt! Ricardo Tisci has got it going on!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gustav

  Hey lasse jeg har skrevet til jeres mail angående tiger hoodie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Givenchy’s prefall er virkelig, virkelig fantastisk synes jeg! Helt klart en af mine yndlingskollektioner lige i øjeblikket, men både Acne og Wood Woods kollektioner er også helt, helt fantastiske!
  Specielt den sorte læderjakke ude til højre side fra Acne, rauw, den er jo helt perfekt!
  Rigtig godt udvalgt!!

  – Tobias

  http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, den er rigtig fed den jakke fra Acne :) Minder mig en lille smule om den vintage læderjakke jeg har. Og ja, Givenchy har virkelig gjort det godt med den kollektion (selvom jeg nok aldrig kommer til at gå i kilt og leggings ;) )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lass

  Acne er ganske enkelt fremragende!
  – Så veludført og gennemtænkt.

  For mig er Acne en af de bedste aktører på modescenen netop nu.

  Jeg synes dog også at Wood Wood gør det glimrende, og deres afslappede stil er lige i øjet..

  En af mine favoritter er dog også Soulland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, kan også ret godt li’ Acnes kollektion! Har ikke været ubetinget vild med alt hvad de har lavet her de sidste 1½-2 år, men den her kollektion er sindssygt sej.

   Soullands AW12 har jeg faktisk ikke set, tror jeg. Har du evt. et link? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lass

  Acne’ er ganske enkelt fremragende!
  – Det er så veludført og gennemtænkt.

  For mig en af de bedste aktører på modescenen lige i øjeblikket..

  Jeg synes dog også Wood Wood gør det ganske glimrende, og deres meget afslappende stil, er lige i øjet efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er faktisk rigtig vild med det første look fra Acne. Jakken er sindssygt smuk… Derudover synes jeg også rigtig godt om Wood Woods AW12 woman collection!
  Knus fra Nanna, http://www.nannakruger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det giver jeg dig helt ret i! Kan godt li’ den overflade der :)

   Og ja, Wood Wood kollektion var rigtig fed til begge køn, synes jeg. Glæder mig allerede til at se det i butikkerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home sweet home