home sweet home - Sidsel & Lasse
chili con carne med grønne bønner, ris, hummus og pandebrød

home sweet home

Ej hvor er det dejligt at være hjemme igen! Har været så glad, så glad. Både over at se min familie igen, gå ture i den flotte sne, give og få forsinkede julegaver og så småt begynde at falde på plads og få orden i mit liv igen. Jeg tror stadig jeg kommer til at opleve et par dårlige dage, hvor jeg helst bare ikke ville ha “vågnet” fra min udvekslingsdrøm, men det må man jo tage med. Lige nu er det i hvert fald fantastisk at være på dansk jord igen. Det næste jeg kan glæde mig til er at være helt på plads i lejligheden igen, og få mit dejlige Aarhus-liv tilbage med alt hvad det indebærer af jobs, skole, motion, cykelture (har ikke cyklet i et halvt år!) og fest. Og så skal jeg jo se Lasse igen. Det er nok det allermest spændende lige nu!

So glad to be back home, never thought I would be this happy about it!

20 kommentarer

 • heidi paula

  Velkommen hjem Sidsel. Det har været fantastisk at følge med i dit eventyr og blive beriget med de smukkeste billeder… Håber, at du/I bringer kærligheden tilbage på bloggen igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem, Sidsel! Det har været en fornøjelse at følge med i dit australske eventyr. Håber det går med jer, som I begge ønsker – om det så bliver det ene eller det andet. Alt godt, K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hjertelig velkommen tilbage til Aarhus!! Glæder mig til igen at følge med under de lidt (meget) koldere himmelstrøg herhjemme… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Åhh, jeg håber på en romantisk genforening! :-D Om ikke andet glæder jeg mig til at høre hvad der skal ske med jer :) Og velkommen hjem! Det må være noget af et kuldechok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Det er sjovt, jeg plejer faktisk heller ikke særligt tit at kommentere her inde, på trods af at jeg hat læst med næsten siden begyndelsen. Men følte lige som jeg “skulle” byde dig velkommen hjem Sidsel :-) så ja, velkommen hjem!
  Lige som alle de andre, må jeg nok også indrømme at jeg venter i spænding i mit lille Odenseanske hjem, på at hører om hvordan dig og Lasses forhold skal være i fremtiden.
  Tusind tak for en fantastisk inspirerende blog, til både dig, og Lasse selvfølgelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt også at høre fra jer, der som regel holder jer til bare at kigge :) Og tak!
   Haha, ja jeg fornemmer at vi næsten har fået gang i en lidt reality-lignende blog her – “se med i næste uge, hvor Sidsel og Lasse atter vil stå ansigt til ansigt”. Tusind tak fordi du læser med og skrev så sød en kommentar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  What! er du hjemme ! fedt! :-)
  http://marierodkjersfotoblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem, Sidsel! Dine Aarhus-indlæg har været savnet på bloggen, så det bliver fedt at få nogle af dem igen. Og ja, ligesom de andre vil jeg da også gerne indrømme at jeg gerne ser Aarhus´sødeste par finde sammen igen… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Charlotte! Årh, tak altså. I er nu også meget søde at læse om synes jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg tager lige mig selv i at leve mig lidt for meget ind i mødet mellem dig og Lasse :D Som de andre så bliver det da bare skide spændende ;) Vi er for suckere for gode kærlighedshistorier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, som skrevet tror jeg også det møde er blevet kørt lidt op!! I skal self nok få updates når der er noget at fortælle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Glæd dig til cykelturen! Da jeg havde været på udveksling og ikke cyklet i et halvt år havde jeg SÅ ondt i røven efter den første cykeltur :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej, det lyder som noget jeg også kunne risikere efter et par ture op til handelshøjskolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem Sidsel :)
  Jeg har læst med hos jer længe, men aldrig rigtig kommenteret. Jeg har spændt fulgt din tur til Sydney og syntes det har været så fedt i har været så åbne hele vejen igennem, begge to. Jeg håber alt det bedste for jer nu hvor du er tilbage i DK, som de andre siger, er det jo ret spændende at høre hvad der nu sker :)

  //Anita
  http://www.loveislogic.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Anita. Hvor er det dejligt med alle de hilsner :) Og føler mig helt benovet over at I rent faktisk gider følge Lasses og min gøren og laden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Velkommen hjem! Udveksling er fantastisk – både oplevelsen i sig selv, men i særdeleshed også i den måde, man bliver bevidst om sin dejlige hverdag.
  Jeg håber, du hurtigt får smag for dit Århus-liv igen. Og mødet med Lasse er vist også det, alle vi nysgerrige læser er mest spændte på, haha! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja du har helt ret! Tak, det håber jeg også :) Der kommer meget snart indlæg om mødet hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Andrea

  Velkommen hjem til kolde, hvide og blæsende Danmark, søde Sidsel!
  Og ja, det bliver skide spændene med dig og Lasse igen! Håber det går godt!

  Klemmer Sissel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Sissel (pænt navn!). Ja koldt men smukt :)
   Haha, tak det var sødt skrevet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chili con carne med grønne bønner, ris, hummus og pandebrød