grappa, aarhus – Sidsel & Lasse
080211

grappa, aarhus

Sidsel fik en stor calzone.

Jeg fik parpadelle med lam – også lækkert!

Lidt af det fine og hyggelige selskab.

Pourin’ that wine!

I onsdags var Sidsel og jeg som sagt på Grappa ved åen i Aarhus efter at have kigget på Diesels SS12 kollektion i deres butik i Guldsmedgade. Vi havde god vin, god mad og endnu bedre selskab. Selvom min ret smagte rigtig godt fortrød jeg næsten at jeg ikke også bestilte pizza. Det er nu alligevel Grappas specialitet, tror jeg. Det må blive næste gang ;) Alt i alt havde vi en rigtig god aften, ja vi havde så! :)

14 kommentarer

 • Tina

  Hej..

  Jeg kunne godt tænke mig at få noget blog-inspiration fra Aarhus. Kan i nævne nogle af de blogere der var med til arrangementet?

  På forhånd mange tak! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Tina :) Jeg nævner bare lige et par blogs fra Aarhus nu! eventuelt.org, pagik.dk, annawurtz.com, mathildestorm.com, spejlvendt.dk, aesthetics.dk, 1-row.com, nicolines.com. Håber du kan bruge det til noget :) Et par af dem jeg nævnte var også med til arrangementet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser hyggeligt ud, men man tager da ikke på Grappa uden at spise deres pizzaer? Hæhæ. Det må I lige gøre næste gang – de er nu gode, men hvorfor er det lige, at de skal være så svære at skære i? Hmmm…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, nej ved heller ikke lige hvad der gik af mig ;) Havde vel lyst til at prøve noget nyt. Italienske pizzaer SKAL være svære at skære i… eller… :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arvin

  Fed skjorte Lasse, hvor er den fra ;) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak :) Det er en vintage Lee skjorte. Købte den i Dengang i Aarhus, er jeg ret sikker på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my det ser cosy ud! :)

  Savner sgu nogle outfit pictures fra dig Lasse, plejer at være great fun og god inspiration!

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det var også rigtig hyggeligt :) Jeg skal nok komme med et igen snart! Men ellers lagde jeg altså også et op d. 7 ;) Fedt med nyt layout på jeres blog forresten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det her indlæg er da lige til at blive glad i låget over :D Ser rigtig hyggeligt ud. Håber I får en god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud :-) !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080211