yndlingssmykker – Sidsel & Lasse
outfit fra weekday festen

yndlingssmykker

Her ser I et udvalg af de smykker, som oftest er en del af min “hverdagsuniform”. Jeg er klart mest til enkle og understated smykker, og mange af dem har en særlig betydning for mig. Korset går igen, og det er egentlig ikke fordi jeg er synderligt religiøs, kan vist bare godt lide motivet og hvad det står for :) Korsøreringene er faktisk nye, og er en gave fra min familie, der lige er kommet hjem efter to ugers ferie på New Zealand.

Here is a selection of my favourite jewellery, both old and new. I would say simplicity and sentimental value are key words for me when it comes to my everyday bling!

22 kommentarer

 • Katrine K

  Hej Sidsel!
  Lækre smykker, elsker virkelig at de er lidt enklere end det man ser meget nu. Dine marguerit-øreringe, er det dem fra Georg Jensen?? Og i såfald, på øreringen til højre kan man fornemme lidt gule plamager, eller måske er det bare lyset. Tror du man kan gøre noget ved? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej!
   Tak! :) Ja det er det nemlig. Det er faktisk fordi emaljen er røget af efter en tur på badeværelsesgulvet, så det er der desværre ikke noget at gøre ved :( Og ved også at butikkerne ikke tager den skade ind som reklamation. Øv øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er vild med alle dine ear cuffs! Hvor er de forskellige fra?

  ioana /
  ivanpaaeventyr.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker kors på smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De er så fine! Med fare for at rende ind i diverse fordomme om “synderligt religiøse” folk.. lurer jeg lidt på din formulering om “hvad korset står for”. For hvad mener du egentlig med det? Mange ville mene det symboliserer den pris Kristus betalte for vores synd – og opstandelsen.. Så hvad mener du da det står for? Er bare nysgerrig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe

   Godt spørgsmål! Og ja, religion skal man jo passe på med at definere, det er vel i bund og grund en ret individuel sag :) Men det jeg mener med det jeg skrev var sådan set bare korset som symbol for tro, og måske lidt de kristne budskaber så som næstekærlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej :D

  Hvor er halskæden med cirklen på billede 1 fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Herfra Sidsel har flashet en lignende her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er de bare fine dine smykker! :)

  x http://www.amalieiengland.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Det kalder jeg god stil! Vil du afsløre hvor ringen til venstre på nummer 2 billede er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :D Den er desværre købt på marked i Sydney, men ved at lignende ting kan findes ved de boder der står nede efter Clemensbro i weekenden (selvfølgelig kun relevant hvis du bor i Aarhus ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea

   Arh, damn.. Men tusind tak for hurtigt svar! Jeg bor desværre i København ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halskæden med cirklen er virkelig fin – jeg er vild med den enkelthed og elegance.

  Jeg har altid været til kraftige smykker, men jeg må sige, at jeg begynder at falde mere og mere få de helt fine smykker – jeg synes det er enormt feminint (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den er jeg også virkelig glad for :)

   Tror jeg faktisk har haft samme stilskift, de enkle smykker er nemlig feminine og næsten skrøbelige.. på den fine måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg burde være så meget bedre til at investere i fine kvalitetsting i stedet for at rende rundt med grønne fingre af billigt bras…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, den kan jeg nu også stadig skrive under på… man falder for tit i H&M-fælden, men er heldigvis blevet bedre med alderen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig helt skudt i din karma halskæde og kors, samt dine helt enkle ringe. Hvor er ringene fra? :-)

  Kram Joanna!
  http://www.theeyeshaveit.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit fra weekday festen