shoe chapter, aarhus – Sidsel & Lasse
the drums med mere..

shoe chapter, aarhus

I mandags besøgte jeg lige Mark i Shoe Chapter for at kigge på nogle af de nye fede sko han har fået hjem her over det sidste stykke tid. Han lovede at der kommer meget mere endnu. Jeg valgte at tage billeder af sneakers, da jeg vist har vist billeder af de mere ‘klassiske’ sko som man også kan købe hos Shoe Chapter (mærker som Clarks, Opening Ceremony, Sanders, Viberg mm.). Som noget relativt nyt forhandler Shoe Chapter nu også sko til det smukke køn, så piger, tag endelig forbi butikken! Og drenge, I kan også sagtens aflægge butikken i Badstuegade et besøg, det er bestemt det værd.

Jeg kan især godt li’ modellen fra Reebok som kommer i sort og brun. Damn de er seje! Ellers tror jeg helt sikkert også jeg skal ha’ mig et par Vans Authentic til sommer :)

Find Shoe chapter online her og på Facebook her.

4 kommentarer

 • Hannah

  Random, men vigtig kommentar: Hej SidselogLasse. Hvis I ikke har set Kony 2012 på youtube.com endnu, så vil jeg stærkt anbefale, at I gør det!!
  :) Måske kunne BloggersDelight endda supporte dette event og gøre det kendt i DK, da det her er en vigtig sag og blogverdnen er blevet en stor mediefaktor i DK. Men gør det selvfølgelig kun, hvis det giver mening for jer. Hilsen Hannah :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Hannah. Jeg har i hvert fald set den :) Den er nærmest umulig at komme uden om efterhånden. ALLE deler den jo på Facebook ;) Dog har jeg så også læst lidt på den anden side af sagen, hvilket jeg desværre tror de færreste har. For mig at se er situationen med Joseph Kony slet ikke så sort/hvid om KONY2012 fremlægger det. Læs mere her: http://visiblechildren.tumblr.com/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg smeltede lidt over “det smukke køn” – hvor er du dog sød! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NM

  Jeg opdagede først butikken i fredags.. :-D
  Men turde ikke at gå derind, troede det kun var til mænd, og så ville jeg nok føle mig ret malplaceret :P
  Men nu må jeg hellere derind næste gang, jeg ender i de små gader (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the drums med mere..