cos aw12 – Sidsel & Lasse
til foredrag om akademikliniken

cos aw12

Her får I lige et par produktbilleder fra COS’ efterårs- og vinterkollektion 2012. Kvindesiden er ganske lys og farverig af en vinterkollektion at være, mens herresiden holder sig til det mørke (som I jo nok også selv godt kunne se ;) ). Jeg kan altid bedst li’ vinterkollektioner, for det er der, der er de lækreste materialer og fedt overtøj. Især til kvinderne synes jeg COS har lavet nogle rigtig flotte og enkle frakker til efterår og vinter 2012. På herresiden er de dog også ret godt med, og jeg glæder mig til at se lidt mere overtøj, som jeg synes de plejer at ha’ ret godt styr på. Kan også ret godt li’ at de har en god sjat styles med ærmer i kontrasterende farver. Det er ret cool, synes jeg.

Er der allerede noget, I ved I ikke kan leve uden? :)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til foredrag om akademikliniken