8 bud på bikerlæderjakken – Sidsel & Lasse
det nye cover man

8 bud på bikerlæderjakken

1. Jofama 2495,- 2. Flying A 730,- 3. Second Female 1300,- 4. H&M 1299,- 5. Acne  ca. 10.000,- 6.  Muubaa 3499,- 7. DAY ca. 3500,- 8. Topshop ca. 1500,-

Så blev det også tid til et indlæg med læderjakker til pigerne! Jeg har gået ud fra biker-modellen, som jeg selv er mest glad for. Og så i lidt forskellige fortolkninger og prisklasser selvfølgelig. Selv kløer det lidt i fingrene for at få fat i den fra H&M inden det er for sent. Prøvede den lige på i Clemensborg forleden, den er godt nok pææææn! Måske hvis jeg når at få mit personalekort tilbage inden for længe at jeg slår til :) Generelt er jeg faktisk overrasket over hvad man kan få til pengene derude. Jakken fra Flying A er jo virkelig billig, og ser ud til at være fed på. Sig endelig til hvis I har spottet andre fede jakker derude, er nemlig lidt på udkig…

17 kommentarer

 • cecilie

  Zara laver også nogle flotte!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Sidsel.
  Sikke et lækkert indlæg! Jeg er tosset med alle de skønne læderjakker der er fremme pt. Lige en lille tilføjelse, måske du godt ved det, men der laves også nogle rigtig fine, tidsløse og lækre læderjakker (i lammeskind) fra Munderingskompagniet. Jeg ejer selv en og de er helt klart anbefalelsesværdige :-) De sælges bl.a. hos Gaj&Lisva og Lundgreen P.

  Venligst
  Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Dejligt du synes det! :) Ja du har fuldstændig ret, dem fra Munderingskompagniet er virkelig også lækre. Desværre også ret dyre, men det er nok den slags jakke man kan eje i årevis uden at blive træt af den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita á Rógvi

  Sjovt, at du er faldet for både Flying A og H&M jakken, da jeg ejer begge to :D synes heeelt klart, at begge er er godt køb, og kvaliteten er meget god i forhold til prisen.. flying A er mere rå, og H&M er mere afdæmpet, og har en extra cool længde ;) jeg bruger både flyting A og H&M jakken utroligt meget, så begge vil være et godt køb for dig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Dit heldige asen!! Dejligt med en vurdering fra en der ejer begge. Ååh, decisions, decisions…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig også kigget efter læderjakker i et godt stykke tid nu, da jeg ville have en perfekt læderjakke. Har i længere tid savlet over Rick Owens læderjakker, men budgettet rækker ikke til de 10-20.000 som hans jakker nu koster. Havde så også kigget på Jofamas jakke som jeg synes er et godt bud på et billigere alternativ, lige indtil jeg opdagede Flying A’s jakke her i sidste uge, så den blev købt med det samme! Postbudet var henne med den i går, men var ikke hjemme, så jeg glæder mig til at hente den ved posthuset i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nej for mig virker det altså også helt galimatias at købe en jakke i det prislag (i hvert fald når man er fattig og på SU!). Uh, kom endelig med din dom når du har pakket den ud :D Begynder mere og mere at tænke, at det er den jeg skal ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine bud! Det er jo bare et must at have. Er selv på udkig efter en i læder, pt har jeg desværre kun en i fake læder. Men rigtig fine bud :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! :) Ja det er aldrig helt det samme når der står PU etc. i nakken.. Plus en jakke i ægte læder næsten er en af de bedste tøj-investeringer man kan gøre tror jeg. Den kan jo ikke slides op :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, den fra Muuba har jeg været ved at dø over siden jeg kom til at prøve den på engang i sidste uge.. Shit, den er lækker! Og så er det altså lidt smart, at den går den tand længere ned om numsen end min egen læderjakke gør.. Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Åh det er altid så risikabelt at gøre sådan noget! Kunne virkelig også forestille mig at den var flot på. Ja det er netop også den ekstra længde som jeg synes er genial. Det har den fra H&M nemlig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken fra Flying A er så fed! Jeg har den ikke selv, men to af mine veninder har den, og den sidder så fedt på, selvom man ikke udmiddelbart skulle tro det! Den kan klart anbefales. Selv er jeg mere Rick Owens/Day typen, så min favorit er helt klart fra Day (som også kunne være et godt alternativ til Rick Owens jakken).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Fedt at høre, jeg overvejer den virkelig også! Ja den fra Day mener egentlig også til forveksling om den fra Rick Owens, den er også virkelig fed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med de to fra Muubaa og DAY :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læderjakken fra Flying A er bestemt fed på – har den nemlig selv i brun (som man også kan se på min blog), og jeg er SÅ glad for den! Den kan klart anbefales. Og til den pris er der jo ikke så meget at tænke over :)

  Mvh. Julie

  http://www.novaksagenda.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ej ja, den ser i hvert fald fed ud på dig :) Nej netop!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det nye cover man