fredagsmusik: oldies but goldies – Sidsel & Lasse
8 bud på bikerlæderjakken

fredagsmusik: oldies but goldies

        

Her har I lidt gammelt guld at hygge jer med op til weekendens løjer. Selv tror jeg bare det skal bruges som soundtrack til bachelorskrivning (som i øvrigt langsomt men sikkert er ved at tage livet af mig… Kan.snart.ikke.mere.). God weekend!

2 kommentarer

 • signe

  Fedt med noget ældre musik!:)
  Hey Lasse! Ved du hvor man kan få en sort Levis denim jakke,
  som den du for nyligt har købt på trendsales??
  Kan ikke finde den nogle som helst steder nemlig, øv:(
  Hvilket egentlig er lidt underligt, eftersom det vel er en klassisk model…
  Nåh håber du måske ved…:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Signe :) Godt at høre! Jamen jeg synes faktisk heller ikke jeg har set så mange sorte Levi’s jakker, tror jeg var lidt heldig med min! Mit bedste bud er nok eBay og Trendsales. Sidsel har lige været i London, og der så hun faktisk heller ikke ret mange sorte Levi’s jakker, så måske de er lidt svære at få fat i. Men held og lykke! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 bud på bikerlæderjakken