fred and the legends, aarhus – Sidsel & Lasse
to nye køb

fred and the legends, aarhus

Fred and the Legends i Guldsmedgade i Aarhus har lige fået nye varer hjem til begge køn :) Stilen er lidt en kombination af preppy og mod-inspireret, som Fred Perry jo også må siges at være kendt for. Tag et smut forbi butikken i Guldsmedgade og se nærmere på sagerne!

8 kommentarer

 • Ali

  Hej Lasse, super lækkert med tøjtips fra Aarhus. Men, jeg skal snart til KBH for at shoppe og ville høre om du evt. kunne anbefale nogle tøjbutikker – som man bare skal kigge forbi. Er nemlig ude efter en læderjakke her til sommer, og syntes ikke at Aarhus pt. har noget der er værd at investere i. Har tænkt mig at kigge forbi Acne, Zara og H&M butikkerne, og se hvad der er af muligheder indenfor prisklasserne, men hvis du kunne nævne andre muligheder, så ville jeg værdsætte det. Thanks before hand :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Ali :) Jeg synes det er svært! Synes faktisk ikke der har været så vanvittig man fede læderjakker i år. Jeg vil foreslå at du kigger forbi Flying A, der muligvis stadig har super cool bikerjakker til kun 800 kroner. Ellers synes jeg du skal prøve at kigge forbi en Selected butik, de har også nogle udmærkede bud på læderjakker pt. DAY Birger et Mikkelsen i Illum/Pilestræde har også læderjakker, som er rimelig cool. Du kunne også kigge forbi Allsaints i Illum.

   Du kan se en del af de læderjakker jeg lige nævnte i mit lidt ældre indlæg her: http://sidseloglasse.com/2012/03/25/9-leather-jackets/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ali

   Flying A? Kan hverken finde en onlineshop eller adresse, men kan læse mig til at du tror ærmerne er for store.. God ide med selected, kan se på ASOS at de har en del modeller, som minder om de dyre mærker, prisen er bare væsentligt lavere, lækkert. Det skal prøves, sammen med Zara og evt. H&M. Er dog villig til at punge ud, hvis jakken er rigtig, men syntes som du selv er inde på at der er meget få fede læderjakker i år,

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas

  Lækre Dr. Martens… Hvad står de til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   De er nemlig ret nice ja! Er ikke 100% sikker, men tror det er et sted mellem 1000 og 1300. Kan lige prøve at undersøge det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   De høje koster 1399 og de lave koster 1049. Lige nu kører de dog med minus 30% på dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  støvlen på første billede, er det herre eller dame :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er til herre :) Er dog ikke sikker på, om de også har dem i damestørrelser!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

to nye køb