10 retter

boghyldens beboere

Det er ved et være et stykke tid siden sidste interiør-indlæg, så her kommer lige et! Når vi ikke har travlt med at læse lektier, kan både Lasse og jeg jo godt lide at læse andre bøger. Bogsamlingen er lidt beskeden, men rummer både fantasy, rejsebøger, klassikere, krimi, realisme etc. Altså læser vi en masse blandet. Lige nu er vi begge i gang med den famøse “The Hunger Games”-trilogi, som vi blev lidt nysgerrig efter at læse da vi havde set filmen. Udover bøger står der også et par figurer på reolen. Træfuglen er designet af Kristian Vedel og er så lille og fin! Træfrøen kan folk som har rejst i Thailand nok nikke genkendende til. De sælger dem overalt derovre. Meningen er vist at man stryger pinden mod frøens ryg, og så lyder det som om at den kvækker. Sidst men ikke mindst står der et par trædukker fra DAY Home og en mumi-skål. Jeg har virkelig en svaghed for mumierne. Det er bare noget nostalgisk og lidt melankolsk over den serie.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 retter