det længeventede indlæg: status pt – Sidsel & Lasse
vind billetter til clash festival i aarhus

det længeventede indlæg: status pt

Her kommer så det indlæg, som mange af jer har efterspurgt næsten lige siden jeg kom hjem fra Sydney. Til de læsere der ikke kender til situationen, kan jeg fortælle at Lasse og jeg valgte ikke at være kærester imens jeg var på udveksling fra juli til januar. Selve beslutningen var rigtig svær at tage, vi var begge meget i tvivl og bange for at træffe den forkerte beslutning. Nu hvor vi er kommet ud på den anden side kan vi konkludere, at konstellationen fungerede udemærket i de seks måneder. Vi havde på forhånd opstillet et par retningslinier, som gjorde det nemmere, og vi kunne heldigvis stadig snakke sammen, som vi altid har gjort. Det sværeste har været at komme hjem og skulle møde hinanden igen, og måske indse at man var lidt naiv i sin tro omkring at alt ville blive godt igen. Der var ingen rosenrød hollywood genforening, hvor man løber hinanden i møde i slowmotion. Dermed heller ikke sagt at vi ikke var glade for at mødes igen, for selvfølgelig var vi det, men det skulle vise sig at tage tid at finde ind til hinanden og det man havde sammen før rejsen. I lang tid efter hjemkomsten diskuterede vi stadig frem og tilbage; om forholdet havde udviklet sig til blot at være et venskab, om vi kun gav det en chance fordi det var “bekvemt” i forhold til lejlighed, blog osv., eller om vi faktisk stadig ikke kunne undvære hinanden. Grundet travle uger fik vi slet ikke set nok til hinanden til at bedømme om det var det ene eller det andet. Så det endte faktisk med en lidt drastisk beslutning for halvanden måned siden, hvor vi blev enige om at Lasse skulle flytte ned til mig i vores lejlighed igen, for så burde man da kunne finde ud af om man stadig ville hinanden. Og det vil vi, i hvert fald lige nu. Vi er blevet kærester igen, og det går heldigvis bedre og bedre. Vi tager en dag ad gangen og sørger for at blive ved med at mærke efter i maven om det føles rigtigt :)

Vi føler at det er vigtigt lige at give vores besyv med i forhold til det at være et par, hvor den ene part står foran et længere udlandsophold. Mange har nemlig spurgt til hvordan det mon gik, og også spurgt os til råds mht. hvordan de skulle takle det. Og lad os starte med at sige, at det virkelig er hårdt ligegyldigt hvad! Og nogle kommer knap nok levende ud på den anden side. Er sikker på at jeg ikke er den eneste, der har knebet en tåre til Lines hjerteskærende beretning om hende og P. Lasse og jeg er jo ikke engang 100% sikre på noget fremtidigt, kun at vi har det godt lige nu. I forhold til hvordan man skal gribe det an, må svaret desværre være at der ikke findes en “one size fits all”-løsning. Jeg vil fx heller ikke kalde Lasses og min løsning for en “succes”, for det har stadig været skide hårdt, og der er noget tillid der skal bygges op igen, når begge parter har været single med alt hvad det indebærer i et halvt år. Men jeg tror også godt jeg tør love, at hvis ens forhold overlever en udveksling, så kan det overleve rigtig meget! Så det var vist den beretning for nu. Så må vi se hvordan det kommende år kommer til at afvikle sig med start på kandidat, rejser, Lasses udveksling osv. Oddsene er ikke just i parforholdets favør, men vi er optimistiske! Kærlighed, sæbebobler og lyserøde hjerter herfra <3

77 kommentarer

 • U

  Hallo, jeg har tårer i øjnene. Og usually er jeg i den grad imod privatliv emner på blogs. Men i er så dejlige! Tillykke.
  Har haft travlt med studiet i et par uger, så har set indlægget om jer først nu.
  Nyd tosomheden så længe den nu varer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Årh, tak U :) Dejligt med din kommentar. Vi nyder det alt vi kan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Du kan læse hendes indlæg her… – OG ikke mindst ugen hvor Sidsel og Lasse fortalte deres læsere, at de er blevet kærester igen! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Sidsel og Lasse,

  Stort til lykke med jeres beslutning. :) Det kan jo ikke undgås, at vi (alt for) nysgerrige læsere hyper-klapper lidt i nallerne over, at vores bloghelte har fundet sammen igen – jeg håber virkelig, I tager al opmærksom- og nysgerrigheden som et tegn på, at vi “holder af jer” og er interesserede i jer! :)

  Vil lige understrege, at selvom jeg unægteligt også er en sucker for den søde historie herinde, sætter jeg også umådeligt stor pris på jeres mode- og “livsstils”bloggeri. Det er jo deri, jeres store arbejde ligger, så det skal I virkelig have creds for. I gør det super godt! Kærestedelen er jo blot en sidegevinst for os læsere. Men det er måske i virkeligheden også den, der rykker ved nogle ting; jeg elsker både at blive underholdt og udfordret. Underholdningen sørger I for ved hvert et nyt indlæg, men med jeres åbenhed omkring jeres forhold, bliver jeg virkelig udfordret. Jeg har nemlig fra start været totalt forundret over, at nogen kunne finde på jeres løsning (please læs videre, for ellers kommer det ikke til at lyde som det kompliment, det er tiltænkt! ;) ); som flere andre pointerer, kunne jeg heller aldrig aftale af sætte mit forhold, og dermed mine følelser, på standby. Og tanken om at være sammen med en anden (og at min kæreste skulle være det) gør mig helt syg indeni. Jeg ville helt sikkert føle, at jeg var utro trods aftalen om det modsatte – og hvis ikke, ville jeg tage det som et tegn på, at noget var galt i mit forhold. MEN – og det er det, jeg synes, er så fedt, ved at I deler – det er jo altsammen bare noget, der gør sig gældende for min kæreste og mig, og vi har absolut ingen anelse om, hvad der fungerer for andre. Jeg har nok tit, helt ufrivilligt, været lidt tilbøjelig til at tro, at der er en almengyldig leveregel for parforhold, men det minder I mig altså lige om, at der ikke er. Så udover at være forundret, beundrer jeg jer også helt utroligt meget! Og særligt for det, du siger, Lasse, med at man altså ikke bare kasserer et forhold, fordi man har nogle tvivl. Jeg tror først, det er når man ikke er i tvivl, at der er noget rigtigt galt. Ved jer er det jo ikke nødvendigvis forholdet, der har gjort jer forvirrede, men omstændighederne. Jeg tror tværtimod, at I ville vide, hvis det ikke var rigtigt. Det tager bare lidt tid at finde hinanden igen efter adskillelse.

  Okay, selvsving much? Jeg ville egentlig bare lykønske og takke for åbenhed (det må være svært at administrere – I har altid haft sådan en fin balance, synes jeg, men en kæresteblog forpligter nok bare lidt mere i forhold til, hvad læserne vil vide) og ikke mindst for jeres flotte måde at håndtere kommentarer fra folk, der ikke er enige i jeres beslutning.

  Jeg er tosset med jer! #Stopmignu!

  Held og lykke med jer! <3

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Anne

   Det var nok en af de bedste kommentarer vi nogensinde har fået herinde, tror jeg! :) Blev så glad, da jeg læste dit input. Skønt du sætter så meget pris på bloggen og det arbejde vi lægger i den. Som du siger, så forpligter det lidt når man først har delt ud af privatlivet herinde, så det er dejligt at folk også udviser forståelse!
   Det var også en lidt vild beslutning at tage som kærestepar, og løsningen kunne nok lige så godt være blevet den som du selv ville ha valgt, men nogen gange er man også nødt til at stoppe op tænke over hvad der gavner mest i længden. Uden at sige for meget var vores forhold inde i en hård periode det sidste stykke tid inden Sydney, og på nuværende tidspunkt er det meget bedre. Det føles lidt som om vi har genoplivet det vi havde, da vi fandt sammen :) Så ja, der er forskellige løsninger, og vi nægter simpelthen at lade os diktere af regler og kasser som folk putter forhold og kærlighed ind i.

   Tusind tusind tak for din søde kommentar og rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hvor er du sej Lasse! Af alle de læser/blogger korrespondancer jeg nogensinde har læst, er du virkelig en af den der formår at tackle og svare på kommentarer mest cool og sobert. Props for det :)
  Og i øvrigt masser af god vind til jer to og jeres forhold.
  /Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Mange mange tak :D (haha, sådan starter nærmest alle mine kommentarer på denne tråd) Tror på at hvis man snakker pænt til folk herinde, så kommenterer de også i et pænt sprog :) Så det håber jeg/vi jo bare fortsætter! Tak for din kommentar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Super godt for jer. Er virkelig glad på jeres vejne!
  Da i i sin tid tog beslutningen om at være singler i et halvt års tid, sys jeg at i var utrolig modige. Det er jeg ikke sikker på jeg kunne ha gjort.

  Nu ved jeg godt at vi tar det en dag af gangen, men har i gjort jer nogle tanker om hvordan tingene vil være når Lasse skal på udveksling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak!
   Puha, selvfølgelig har vi tænkt lidt over det og snakket lidt, men det er simpelthen for tidligt at aftale nærmere omkring. Dog er vi enige om at den konstellation vi havde i Sydney ikke skal gentages.. Det bliver for hårdt i længden. Nu må vi se hvad der sker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke H

  I er virkelig bare så cool!

  Det virker som om i tager det så stille og roligt.
  Jeg elsker, at I bare tager det, som det kommer, og føler efter hvad I synes føles rigtigt!

  Det virker som om, I stoler rigtig meget på hinanden, og derfor bare kan tage det så afslappet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er nemlig det vi gør :) Tror ikke der er så meget andet at gøre, og det her føles som det mest rigtige at gøre! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Arrghh i er så pisse søde! :) Yes yes yes, tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt, at I har fundet sammen igen :-D Jeg havde krydset fingre for jer! :-D
  I har faktisk tacklet det rigtig godt, for jeg havde nok også valgt den løsning, selvom jeg ikke kunne holde seks måneder ud, men det handler jo i sidste ende om personlighed :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lasse

  Vi har ikke lige haft tid til at svare på alle kommentarer, men TUSIND tak for alle de søde bemærkninger, I er kommet med. Det varmer virkelig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på udveksling i München pt. Ja, jeg ved godt, det er en forskel, om man skal flyve til AUS eller München, men jeg kunne aldrig nogensinde lade være med at være min kærestes kæreste (høhø) i det her halve år. Der var ingen tvivl, da jeg fik tilbuddet om at tage afsted – det skulle vi nok komme igennem. Han besøgte mig for små 3 måneder siden og lander igen hernede på tirsdag – ja, det er superhårdt (!!!!!!!) og virkelig svært, men vi har bare lært at vores forhold er stærkt og at vi virkelig vil hinanden!
  Tillykke med jeres beslutning, jeg håber sådan den viser sig at være rigtig, for det må godtnok være svært at blive kærester igennem efter sådan en omgang! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, man må i hvert fald sige at der er forskel på afstanden og hvad der kan lade sig gøre besøgsmæssigt, hvilket nok gør det lidt nemmere. Men det er jo også bare godt for jer :) Tror bare vi stod i en lidt anden situation end den, du og din kæreste stod/står i, men det er jo bare fint, hvis det fungerer for jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg må desværre erklære mig enig i, at det lyder som om I har truffet den helt forkerte beslutning.

  Jeg har selv været igennem et udvekslingsophold med min kæreste, men om noget bekræftede det mig i, at det ikke blot var for trygheden vi var sammen – det er jo netop, når man er væk fra hinanden man for alvor får mærket efter, ikke når man går op og ned hinanden dag ud og dag ind.

  Min generelle regel er: when in doubt, don’t! Men som sagt, det er bare min mening :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Maria. Uden at skulle lyde for sure, så tror vi ærlig talt ikke du kan sige ret meget om vi har taget den rigtige eller forkerte beslutning. Det kan godt være du har det på den måde, men vi er jo alle forskellige, og hvad der fungerer for nogle mennesker, fungerer ikke for andre.

   Kan godt følge dig i ‘when in doubt, don’t’, men nok nærmere til når man er i tvivl om man skal købe en ny trøje eller ej. Parforhold er noget mere komplicerede end det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Sofie

   jeg bliver altså lige nødt til at blande mig. hvordan fanden kan man vurdere, om det er en rigtig eller forkert beslutning? hvis både sidsel og lasse er glade, så kan beslutningen vel på ingen måde være forkert. hvis de ender med ikke at være sammen, tjo, så kan det da måske diskuteres, men det er vel kun de involverede parter, der er i stand til at bedømme det? uden at vide, om det er tilfældet i sidsel og lasses situation, så er der nogen mennesker, der har nogle lyster, der måske ikke bare kan stilles hen i et halvt år. og det er vel bedre at indse dette, end at skulle forholde sig til utroskab undervejs?

   ps, til S&L: tak, fordi I nævner Line Sofie! har selv tænkt tanken, at jeres måde at håndtere det på, er den bedste, i og med I stadig har hinanden. men true, der er sgu ingen facitliste til parforhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Undskyld, men nu er jeg altså nødt til at blandet mig. Hun siger intet om, at det ER den forkerte beslutning, kun at det LYDER som den forkerte beslutning.

   Og som på alle andre blogs må man da formode at alle kommentarer er velkomne, såfremt de er skrevet diplomatisk (hvilket hendes måtte siges at være) – andet ville være dårlig stil og skuffende blogging.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Camilla!

   Jamen det er da også rigtigt. Det må hun også meget gerne synes. Vi kan jo ikke gøre så meget ved, hvad hun synes :) Vi har da også valgt at godkende og svare på hendes kommentar, så det er bestemt ikke fordi den ikke er velkommen. Synes vi har forsøgt at svare på samme diplomatiske måde på alle kommentarer på denne tråd, som de selv er skrevet på. Hvis nogen har følt at svaret har været surt, har det i hvert fald ikke været meningen :)

   Til sidst vil jeg dog sige at jeg ikke kan se den helt store forskel på at “det ER den forkerte beslutning” eller “lyder som om I har truffet den helt forkerte beslutning”, men ja, lad nu det ligge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jubiiiiii!! Hvor er det godt! :D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er glad for at høre, at i har fundet sammen igen. Men jeg beundre jer også for at være så åbne overfor bloggen, og detaljerede. Tak fordi i har taget mig med på jeres rejse.

  Jeg rejser til England i et år og kæresten bliver hjemme. Vi er begge overbevist om at det nok skal gå, og hvis det mod vores forventninger ikke går er det jo bare ikke os. Uanset hvad er det jo altid svært hvis det ikke går, om man er hjemme eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak, det er vi glade for at høre :) Det er også dejligt at vores åbenhed bliver taget godt imod, for det er altså ikke altid lige let at skrive om sådan nogle ting.

   Rigtig meget held og lykke dig og din kæreste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er i altså bare søde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  jaaaaaaa hvor er det godt og dejligt for jer :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Skønt for jer. Jeg ønsker jer al held og lykke fremover.
  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er det sejt! Og hvor er det dejligt at høre en historie “ende” godt! :) Jeg tror selv, at hvis forholdet skal være godt og langt, er det vigtigt at man giver hinanden tid og frihed til at prøve de ting man vil i livet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Ih hvor er det dejligt at høre :D Ønsker jer al held og lykke med de kommende udfordringer !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååhr. Total servicemindede, dét er hvad I er. ;) Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, ja det er vi altså lidt! Men folk er jo så interesserede, så man er jo nødt til at fortælle lidt ;) Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  jaaaa, i er så søde sammen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaaaaaaaaaaa!!! <3 Dejligt for jer! Jeg er selv et halvt år afsted og har en dejlig dreng der forhåbentlig også stadig er der når jeg kommer hjem ;)

  :) :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak søde Chris! Selvfølgelig er han det. Nyd nu Disney rigtig meget :D KH Sidsel (og Lasse)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  JAAAAEEEEHH! hvor DEJLIGT.
  så tror jeg stadig lidt på kærligheden endnu….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor en sød afsluttende kommentar :D! Og dejligt for jer, at i har taget en beslutning – det er altså for hårdt af være halv/halv i længere tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaae <3 <3 <3
  Håber vi ses snart igen, og tillykke med det :)
  FLOT header!

  Nico

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ny dejlig header og tillykke med jer!
  Det er virkelig et inspirerende indlæg, I har skrevet, og det giver et realistisk billede af, hvordan virkeligheden VIRKELIG er.
  Jeg håber det bedste for jer, det er dejligt at se at I kæmper og ikke bare giver op. Så har I, uanset hvad der sker, gjort jeres bedste. :)

  God karma herfra! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak og tak, Carina :) Det er vi rigtig glade for at høre! Vi kunne ikke være mere enige med dig! Tak for din kommentar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Hvor er det dejligt at høre + det er et rigtig godt billede af jer!
  V, staaletxx.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhu! Mange gange tillykke til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I ser så søde ud sammen. Jeg håber virkelig, at I klarer den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  YAY!!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jaaaih, hvor er jeg bare glad for at i er sammen igen :)
  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa, hvor er jeg glade på jeres vegne :-)
  Tillykke!

  // http://marierodkjersfotoblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har så meget respekt for jer to. :-)
  Et måske hårdt spørgsmål, men man er vel lidt nysgerrig. Har i været sammen med andre i det halve år, Sidsel har været væk? Det er selvfølgelig i orden, hvis i vil holde det privat. Jeg har bare tænkt på det og hvordan det er. :) Tak for et rigtig godt og lærerigt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hans

   tror jeg godt du kan regne med at de har når sidsel skriver “når begge parter har været single med alt hvad det indebærer i et halvt år.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha. What Hans said! Vi har været sammen med andre ja, men det er ikke noget, vi har snakket ret detaljeret med hinanden om. Vi vil helst ikke ha’ at det er det, det hele handler om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Jeg ved godt at det overhoooovedet ikke kommer mig ved, men er nødt til lige at lufte en tanke..

   I har været væk fra hinanden i et halvt år – og i har begge to allerede været sammen med andre?
   Jeg har været single i 8 måneder nu, og jeg har stadig ikke lyst til at være sammen med andre end min eks. Tanken har nærmest slet ikke strejfet mig.

   Hvordan kan i være så hurtigt videre, når i har været sammen så længe?

   Det er slet ikke negativt ment – for i et mit yndlingspar i hele verden! Jeg er bare nysgerrig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Bolette. Tror ikke det er et spørgsmål om at “komme videre” eller noget i den retning, faktisk. Det er lidt kompliceret, nok for kompliceret til at forklare her. Og ærlig talt er det heller ikke noget vi vildt gerne vil snakke om. Nu har vi, “på trods af det hele” besluttet os for at være sammen og så er den ikke så meget længere :) Håber det var svar nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Hvor er i søde! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu kender jeg jer ikke og har ikke fulgt jeres blog, men for mig lyder det da ikke til at det er den rigtige beslutning I har taget.. Det lyder ikke just til at I er glade sammen, men at det lige var nemmest at prøve det man kender… Jeg har selv boet i et andet land end min kæreste i to et halvt år og det var også hårdt, men vi holdte sammen fordi vi ved at vi har en fremtid sammen. Jeg er i den tro at man ved og kan mærke når nogen er rigtigt og passer, så hvis I er det mindste i tvivl så er der nok en grund til det… Det er selvfølgelig bare min holdning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Jeg synes egentlig du skulle passe dit eget parforhold Anne. Som Sidsel og Lasse skriver, der er ikke en “one size fits all”-løsning og med det heller ikke en endelig opskrift på hvad det perfekte forhold er! Dejligt noget fungere for dig. Personligt ville jeg f.eks. ikke bo i 2,5 år væk fra min kæreste “bare fordi vi havde en fremtid sammen”, men sådan er vi så forskellige, og det skal der da være plads til. :-)
   Held og lykke til dig fremover.

   Kh. Amanda.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tror egentlig din første sætning er meget rammende. Du kender ikke vores blog (eller os) ret godt. Du må selvfølgelig gerne komme med din egen vurdering, men tror nu trods alt vi selv bedst ved, om vi har taget den rigtige beslutning eller ej :) Fint hvis det fungerer for dig og din kæreste, men nu er vi jo ikke alle ens. Synes lidt det er en slatten holdning at hvis man er det mindste i tvivl, så skal man droppe det. Så kæmper man da ikke særlig meget for sagen. Så sort/hvide tror jeg ikke ret mange forhold er. Men held og lykke til dig og din kæreste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

   Nu har jeg fulgt jeres blog længe, og læst samtlige kommetarer herunder – gud hvor svarer du (I) folk pænt Lasse! På trods af at jeg syntes nogle folks kommentarer er ret nærgående og uvidende, så bliver der hold en virkelig pæn tone. Stor ros herfra for at svarer alle kommentarer i sådan en pæn tone!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Natascha :) Tusind tak, det er altså dejligt at høre. Synes det er så vigtigt at holde en pæn tone. Det er heller ikke fordi jeg synes folk snakker grimt på nogen måde (på denne tråd, anyway ;) ), men ja, nogen af spørgsmålene er da lidt nærgående. Men det lægger vi selvfølgelig også selv op til med så personligt et indlæg. Mange tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej Lasse,
   Jeg vil gerne have lov til at undskylde min kommentar. Set i bakspejlet er den upassende og ret så naiv skrevet. Jeg så det fra min erfarings side af, men det har jo selvfølgelig intet med sagen af gøre. Jeg tror bare at jeg nogle gange har svært ved at forstå andre menneskers forhold, netop fordi vi alle er så forskellige, og netop derfor burde jeg intet have sagt. Jeg kender jer ikke, og derfor kan jeg jo heller ikke rigtig vurdere jeres forhold. Jeg undskylder mange gange min iver, og ønsker Jer alt godt i fremtiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   God stil, Anne!

   :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Anne :) Sejt at du tør skrive en undskyldning, det er de færreste, der kommenterer på internettet, der gør det. Men det havde du nu ikke behøvet :) Du er ikke den eneste, der ikke lige har kunnet forstå Sidsels og min beslutning, og det er også helt i orden. Vi forventer ikke at folk skal forstå det, men i det mindste bare acceptere det. Din første kommentar var jo slet ikke skrevet på en træls måde, og jeg er slet ikke i tvivl om, at du ikke var ude på at såre os (hvilket du heller ikke har gjort :) ), så det er helt i orden. Vi sender god internet-karma din vej ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårrrhh, hvor er det dejlig læsning!
  Det værste er helt sikkert det med at finde hinanden igen. Det er mega vigtigt at forventningsafstemme maaaange gange. I december holdt min mand og jeg kobberbryllup, men inden vi nåede at blive gift, havde vi boet i hvert vores land i næsten 3 år. I dag fatter jeg ikke, hvordan vi klarede det….men det gjorde vi.
  Masser af sommerfugle, sæbebobler, lyserøde hjerter og måske endda en hel regn af ris engang <3
  Knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, forventningsafstemning er virkelig vigtigt. Det ved vi i hvert fald også nu :) Men det er jo dejligt at vide, at det kan lade sig gøre uanset hvor svært det ser ud. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  JUBIIIII!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hvor er i dejlige i to. Virkelig nogle modne beslutninger synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jubiiii, hurraaa, tillykke! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  I er fandme seje, er I! :-D tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Yay <3 Tillykke med det! Har selv været lige på udveksling og væk fra min kæreste, men vi klarede os igennem, og jeg synes egentlig, at det gik bedre en forventet. Nu står jeg og skal muligvis flytte til Jylland pga. udd., men man må jo bare tage det lidt ad gangen og se, hvordan det går:) Tillykke med det igen, håber det bedste for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak for det :) Vi håber også det går som det skal for dig og din kæreste! Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altså lige nødt til at udråbe et stort YAAAAY!
  Alt det bedste herfra til jer – I er fantastiske..

  Og jeres nye header er virkelig også fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak, det var sørme sødt sagt! :) Godt du kan li’ den også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Juhuu! Kærlighed, sæbebobler og lyserøde hjerter til jer også :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså, hvor fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa.. Jeg hepper helt sikkert også på jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare godt!! Hepper på jer :-)
  Btw, så elsker jeg jeres nye header.

  http://www.eyecandy-blog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak Emma :) Vi synes også den er blevet ret god! Den trængte også lige til en opdatering.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind billetter til clash festival i aarhus