mad til modeugen! - Sidsel & Lasse
med briller - dengang og nu

mad til modeugen!

Billedet er fra en gang vi selv lavede sushi og skrev indlæg om det. Utroligt hvor meget man alligevel ændrer udseende på et år eller to!

For lidt tid siden besluttede vi os for at tage til modeuge i København for første gang. Vi har ikke haft råd eller orket ræset tidligere, men til august er vi klar! Det er så heldigt at vores besøg både kommer til at indeholde finalefest for den Louis Nielsen Challenge vi er med i, samt en fest for hele Blogger’s Delight. Udover det, skal vi vist til Diesel-fest og sikkert en del andre arrangementer og shows også. Jeg glæder mig! Men man kan jo ikke gå til modeuge på tom mave, så vi kigger lidt efter gode deals på Downtown, som kan bruges når vi skal derover, og sørme om ikke der dukkede et op i dag. Vi har nemlig købt værdibevis til takeaway sushi, som virkelig lyder lækkert! 40 stykker til 224 kr. Og så er det ikke kedelige California Rolls (de er gode nok, det er bare altid det man får!), men lækker tun, hvidfisk, laks osv. med diverse avo/spicy sauce/rogn/flødeost kombi’er. Jeg tænker at vi kommer med en lille anmeldelse af maden til den tid :) Det er virkelig blevet supernemt at handle på Downtown. Vi bruger deres “Nem Køb“-funktion, hvor man får gemt sine kontooplysninger osv., så man med to hurtige klik har dealen hjemme. Virkelig let, og lidt farligt hehe!

Hvis I har anbefalinger til billige og gode restauranter (andet end Madklubben- og Cofoco-kæden) i København vi burde prøve, må I meget gerne komme med dem! :)

Sponsoreret indlæg

10 kommentarer

 • b

  Jeg anbefaler at ty til kødbyen – der er en masse fantastiske restauranter bl.a. Paté paté.

  Fortunen (Ved Stranden, indre by)

  Manfreds (jægersborggade, nørrebro) – Virkelig god mad og afslappet stemning – her arbejder de samme kokke som fra michelin restauranten Relæ (som ligger overfor)

  Beau Marche (ny østergade, indre by) – Fransk

  L’education Nationale (larsbjørnsstræde, indre by) – det tætteste man kommer på en ægte fransk bistro i københavn. Fantastisk mad og ligeså er atmosfæren.

  Bistro Pastis (gothersgade, indre by) – endnu en lækker fransk bistro ……ja dem er jeg stor fan af…

  Formel B

  HUSK at tag forbi torvehallerne, der laver de en fantastisk confit de canard sandwich

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tusind tak for de mange tips! :) Så må vi se hvor mange steder, vi kan nå at spise!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Andersen

  Relæ, wok shop, LéLé, Oubæk, Radio, Nam Nam, nose to tail, mother… der er så mange og endda til rimlig pris, det er bare at vælge:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fashionfreak

  Dammit, slap nu af med fornuften, venner. I bliver overøst med gratis mad til modeugen, så I behøver ikke kigge efter deals. Trust me.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha, godt ord igen. Det er bare tit pindemader og chokolade. Vi skal alligevel holde den kørende i tre dage ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  I bør virkelig prøve Peder Oxe på Gråbrødretorv 11, virkelig lækker mad! Og super hyggeligt sted med en rigtig københavner atmosfære. Det er måske lidt pricy, men det er oplevelsen værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Café N på Blågårdsgade (billigt, lækkert og sundt)
  GRØD på Jægersborggade

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ej hvor lyder den café god! Og Grød har været på to-do længe. Tak for tips :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

med briller - dengang og nu