fredagsmusik: hvad jeg lytter til pt. – Sidsel & Lasse
konkurrence: vind solbriller med Louis Nielsen

fredagsmusik: hvad jeg lytter til pt.

    

Her er lidt af den musik, jeg lytter til for tiden :) Blev helt vild med DJ Blues allerede ved første lyt. Den er altså også virkelig catchy! Ret sjovt, Sidsel og jeg havde gået og sunget den hele ugen lige siden vi hørte den i radioen og har bare ikke kunne få den ud af hovederne. Det første Sidsel gør da hun kommer op til gården i Sverige er at tænde for radioen, som er på Radio Bornholm (af alle stationer.. haha) og gæt hvad den så spiller? Dj Blues! Meget random :D

1 kommentar

  • Mathias

    Det nederste par klart. Jeg synes, det har et godt råt look ift. de andre, som måske er lidt mindre cool pga. sølvet og “guldet”. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konkurrence: vind solbriller med Louis Nielsen