fredagsmusik: hvad jeg lytter til pt.

Downtown-tilbud: LYNfabrikken

Sidsel og jeg har lige købt dagens Downtown-tilbud. Man kan få Lynboller, 2 x kaffe og Anton-saft for 95 kroner. Det nappede vi altså lige :) LYNfabrikken er et rigtig hyggeligt sted, der gør sig godt til en sludder for en sladder med vennerne men også f.eks skolearbejde eller lignende.

Vi har også været til et par gode fester på LYNfabrikken, blandt andet da Støy Munkholm og senere Pede&Stoffer holdt fest der for noget tid siden. Billeder derfra kan I se her og her. Men ja, hvis det lyder som et sted du gerne vil prøve at kigge nærmere på, så smut forbi Downtown :)

Billeder lånt af overspring, svingel og eventuelt

Sponsoreret indlæg

   

11 kommentarer

 • Haha, det er vist bare mig, der rider mig egen lille kæphest her. For mig er der en stor forskel mellem uni og skole. Og derfor hedder det heller ikke lektier, lærer, skole osv. men derimod at man læser, en underviser, uni og så fremdeles :)

  Men ja, vi færdes rimelig meget de samme steder – jeg læser nemlig også medievidenskab oppe i IT-byen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ej, men det er også rigtigt! Jeg plejer også at sige underviser, uni, læser/studerer osv ;) Haha, nå ja, så giver det jo meget god mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, super :) Hvilket suppleringsfag skal du egentlig følge nu her, når semestret starter? I skal vel skrive BA nu i receptionsanalyse, og så have starte på sup. ved siden af, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Har ikke fået svar endnu, faktisk. Vi skal skrive BA i Mediesystemanalyse i modsætning til jeres årgang, så det bliver lidt spændende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var på 2007 studieordningen, så jeg skrev faktisk tværfaglig BA på mit suppleringsfag (visuel kultur). Jeg kan slet ikke finde ud af, hvordan det foregår på årgangene under mig, kan jeg se, hehe.
   Men systemanalyseopgaven var enormt hyggelig at lave – her skrev jeg om den digitale udviklings påvirkning på musikbranchen. Men sjovt, at det nu er blevet et decideret BA-fag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   De ændrer også en del i studieordningen løbende. Den ordning jeg læser på er også blevet lavet om, så allerede årgangen under mig læser på en anden. Det lyder spændende med påvirkning på musikbranchen! Det kunne jeg godt selv finde på at skrive om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke noget rod med alle de studieordninger! Det er vist typisk what was known as IMV.
   Men hey – sig til, hvis du ender med at skrive om musikbranchen – jeg har 10.000 tekster (eller fem) jeg kan anbefale, og derudover sender jeg gerne vores opgave, som inspiration. Der er naturligvis løbet meget vand under broen siden jeg skrev opgaven, men derfor kan den stadig inspirere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, det ser ud til at være et rigtig fint sted :-) Og sikke en god pris!
  Knus, og god aften

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jep, det synes vi også det er :) Glæder mig også til vi skal ned og indløse tilbudet! Så ligger det også ret tæt på hvor vi bor, så det er jo bare bonus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lasse,
  Mener du ikke læsning fremfor skolearbejde? ;-)
  Du går på universitetet og ikke i skole, jo.

  Men ellers så har jeg også nuppet dette tilbud, for Lynfabrikken er et dejligt sted at drike sin kaffe eller nørde med arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, jo, det er nok det jeg mener! Men når jeg siger at jeg laver skolearbejde kan det sagtens være lektier.. :P Men det er måske bare mig? Men ja, det ER et hyggeligt sted :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredagsmusik: hvad jeg lytter til pt.