Turesminde – Sidsel & Lasse
ældre dagens

Turesminde

Det her blev vist et lidt billedtungt indlæg! Kunne simpelthen ikke vælge noget fra. På billederne ser I glimt fra den gård, som min morfar arvede efter Ture, som gården nu er opkaldt efter. Jeg har holdt mange ferier deroppe i min barndom, og stedet betyder meget for hele min familie. Gården er selvfølgelig blevet istandsat, så vi ikke pludselig stod med køkken og bad, der var ved at falde fra hinanden, men alligevel føles det lidt som om man bor i et af husene i Den Gamle By. Som lille kunne jeg vandre rundt og kigge på gamle blækhuse og bøger i en evighed, og jeg er stadig ret fascineret af alle de gamle ting der står rundt omkring. Den sidste uge deroppe var virkelig skøn. Vejret viste sig fra sin bedste side, så vi kunne tage på stranden og have bål i haven til midnat. Jeg er altid helt udhvilet efter sådan en uge væk fra by, larm og Internet, det er virkelig rart! Selvom jeg nu ikke er sikker på, at Lasse er enig med mig. Han har et ret tæt forhold til sin Sony Vaio :)

6 kommentarer

 • Jättefina bilder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Skønne billeder, og velkommen hjem ;) maleriet ligner lidt sådan et hvor der kan stå en bagved og kigge ud af øjnene (maleriets øjne).
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde :) Haha ja! Det er faktisk Ture på billedet, som min mors onkel har malet. Måske holder han stadig lidt øje med huset :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idyl! Idyl så langt øjet rækker! Det er det samme i vores sommerhus, som stadig har alle de autentiske ting, som min mormor smed derud i sin tid. Det er sjovt som noget så enkelt som at spise af den samme tallerken, man spiste af, da man var 8, kan få en til at gå totalt i barndom…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har så evigt ret, Miriam! Og sjovt du nævner det med tallerknen, jeg har nemlig en hel særlig kniv på gården, som jeg altid skal spise med og har gjort siden første gang jeg var deroppe. Den har et lille hul, så den trækker spor i smør. Utroligt at det er så fascinerende haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ældre dagens