Styling i Illum – Sidsel & Lasse
invitation: Årets Brillelook 2012

Styling i Illum

All Saints læderjakke til 3199,- fra All Saints på 1. etage, Samsøe t-shirt til 230,- og Diesel jeans til 1199,- fra Samsøe Samsøe på 1. etage, Filippa K strik til 1200,- og sneakers til 1100,- fra Filippa K på 1. etage.

Acne cap til 695,-, Samsøe skjorte til 700,-, Our Legacy strik 600,-, Acne jeans 1300,- og Nike sneakers til 800,-. Hele dette sættet kan erhverves i Samsøe Samsøe på 1. etage.

Her kommer så gårsdagens indlæg MED billeder. Jeps, kommunikationsbrist kan også ske i blogland :) Har glædet mig til at vise jer billederne med ginerne, som jeg havde meget sjov med at lave. Som jeg jo skrev for lidt tid siden, var jeg d. 1 august et smut i København for at kigge forbi Illum, hvor jeg skulle style et par herreginer (dukker), som skal stå i Illums vinduer under modeugen. Det var rigtig sjovt at prøve og fedt at have frit valg på alle hylder i Illum. Jeg lavede to giner, hvor den ene fik et lidt råt look og den anden et lidt mere afslappet sæt tøj på. Hvilket synes I er fedest? :)

Under modeugen sker der en masse spændende ting i Illum. Der er blandt andet Coca-Cola light x Jean Paul Gaultier og Benefit Brow Bar hos Sephora. Stella Nova har også åbnet en butik i Illum og der er også kommet andre nye mærker til. I kan læse mere om aktiviteter og events i Illum under modeugen her. Husk at I også kan følge Illum på Facebook ;)

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Trine

  Misunder dig lidt – Kunne også godt tænke mig, at style giner. Må være en fantastisk følelse bare at kunne tage lige det tøj, man synes er fedt, uden at spekulere på pengepungen ;-)

  Er klart mest til sæt nr. 2. Rigtig fedt, synes især skoene gør noget godt for outfittet – De samler det ligesom :-)
  Outfit nr. 1 synes jeg personligt, er lidt kedeligt.

  Hav en god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick Jørgensen

  Der mangler billeder? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick Jørgen

  Hvor er billederne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

invitation: Årets Brillelook 2012