Sneak peek på Barcelona-køb – Sidsel & Lasse
Downtown: brunch på Kong Venience

Sneak peek på Barcelona-køb

Jeg fik faktisk købt en del lækre sager i Barcelona! I highstreet-kæderne kan man jo med fordel spare lidt på at købe tøjet i euros frem for kroner. Jeg fik købt en lædertaske i Zara til 600 kr., som står til 900 herhjemme. Derudover var der faktisk en del fine vintage-butikker, hvor jeg også lagde lidt penge. Sidst men ikke mindst havde American Apparel stadig udsalg, så det var også et klart must. Hverken Lasse eller jeg gik tomhændet derfra! Anyways, tasken og de andre sager får I flere billeder af snarest ;)

13 kommentarer

 • Anne

  Hej Sidsel :) var ved at læse om jeres Barcelona tur, og så I skrev at I boede på et værelse som I havde lejet via housetrip. Kan du anbefale det? Hvad gav I ca? Og har du et link til der hvor I boede? :) Barcelona tips modtages med kyshånd! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den taske der. Den er godtnok meget, meget fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du bliver glad for tasken. Jeg har haft min i halvandet år, og jeg har brugt den til store, grimme bøger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Hej begge to!
  Først og fremmest tak for en fantastisk blog som jeg dagligt følger.
  Jeg tænkte på, om I ikke kunne (måske i et indlæg en gang) anbefale nogen blogs til den (jævne/almindelige) mandlige læser. Synes tit, at det er svært at finde nogle ordentlige blogs til mænd. Når man så endelig falder over er specielt deres tøjstil lidt for specielt – ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det. Synes ret godt om Lasses stil – kender I ikke nogen mandlige bloggere, der har lidt hen af den samme stil?

  Ellers keep up the good work. Jeres blog holder 100 i min optic go anbefaler den tit til venner, familie osv.

  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kasper!

   Først tusind tak for ros, det er vi enormt glade for! Jeg mener muligvis at Lasse har lavet et indlæg med anbefalinger engang, men han får lige lov til selv at finde det. Og hvis ikke er det sikkert noget han godt gider lave :)

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Kasper :) Mange tak for de rosende ord – dejligt at høre! Jeg har det på samme måde som dig, synes det er ret svært at finde fede herreblogs, som ikke har en alt for avantgardistisk stil. Jeg følger selv med i superbial.dk, katelovesme.net, slamxhype.com, modeman på caronlinesmode og diverse street style blogs. Dem kan du jo prøve at tjekke ud ;) Hvis jeg finder en god blog, skal jeg nok sige det videre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det ser godt ud! Jeg skal selv snart til Barcelona, så jeg glæder mig også til at gøre nogen gode køb ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GlældeR mig til at se mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown: brunch på Kong Venience