kender du threadless? – Sidsel & Lasse
video: Barcelona 2012

kender du threadless?

Ellers gør du det nu! Første gang jeg stødte på hjemmesiden var i forbindelse med pensum til et af mine fag, Integrated Marketing Communication. Threadless er et af efterhånden mange tiltag, der outsourcer opgaver til den kæmpe skare af Internet-brugere, der nu findes derude. I dette tilfælde en virksomhed der siden år 2000 har muliggjort, at folk ude bag skærmene kunne bidrage med design og print til t-shirts. Hver dag sættes det design, der har opnået flest stemmer, i produktion. Altså har man her mulighed for at købe sig til noget ret unikt, som ikke ejes af alle og enhver. Jeg kunne virkelig nørde videre om crowdsourcing, groundswell og 1:10:89-reglen (google det, det er spændende!), men vil nøjes med bare at give min anbefaling. Selv hvis man ikke er til statement-tee og print, så er det sjovt at kigge udvalget igennem. Folk er virkelig kreative! Ovenover ser I et par af de designs, jeg faldt for. Check især chewbacca-hipsteren.. love it!

13 kommentarer

 • Anna Emilie

  Hvis du godt kan lide treadless, skulle du tjekke http://autenstshirt.com/ ud!
  De laver de fedeste t-shirts ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du godt kan lide treadless, skulle du tjekke http://autenstshirt.com/ ud. De laver de fedeste t-shirts ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, da! Jeg shopper tit til min kære mand og har også selv en del tees derfra i skabene. Kvaliteten synes jeg kan være lidt svingende, men for det meste er den ret god. Lækkert stof og selvfølgelig er deres prints også seje og ikke som på “alle andre” tees. Og ja, de er en smule små i str. alt efter hvor stramt de skal sidde. (Og dog – for ærmerne kan også være lidt forskellige fra tee til tee, kan jeg da se)

  Har i øvrigt været rimeligt heldig med at slippe for at betale told. Er vist kun sket en enkelt gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes da, har kendt Threadless i en del år nu :) Threadless er supercool! Elsker deres koncept, men må lige som nogle af de andre sige, at deres t-shirts er lidt små i størrelsen (gælder bøde i bredden og i længden efter min mening). Bruger normalt str. small, så bestilte 6 stk. i str. medium for at være sikker på, at de vil passe. De passer lige akkurat, som hvis det var en small t-shirt – de sidder tæt som på modellerne. Hvis man er vant til at gå med lidt løse t-shirts, så skal man mindst bestille 2 størrelser over…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! :) Okay, det er da meget godt at vide. Ikke så heldigt at de ikke bare passer som normalt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  JEG ELSKER THREADLESS!!
  Men! Folk skal være opmærksom på, at man godt kan risikere et ordentligt smæk af tolden. Jeg skulle smide 300 kr for to t-shirts, så det skal folk lige regne ind i det :-)
  Og vælg en størrelse større end man normalt ville. De holder ellers hammer godt og er så fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja sådan er det jo når man køber noget udenfor EU.. men 300 for to t-shirts er stadig okay synes jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har også et par t-shirts derfra, og vil opfordre folk til at købe en str. større end normal. De er MEGET små :)
  Ellers er det en super fed hjemmeside

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte en del t-shirts derinde for år tilbage, men synes, dengang i hvert fald, at pasformen var ret elendig, i hvert fald til min slatne krop! Haha.. Men flotte det er de sgu.. :)

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kommer der told på når man bestiller? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

video: Barcelona 2012