nyt fra cos og weekday vintage – Sidsel & Lasse
6 x highstreet strik

nyt fra cos og weekday vintage

Taget på en doven søndag med rodet hår og sans makeup, men derfor skulle I nu ikke snydes for at se et par af mine seneste køb :) Trøjen er fra Cos og strikket i merino uld, elsker det bastante forstykke mod resten af den finmaskede strik. Håber bare jeg kan holde den ren, hvilket godt kan blive en udfordring med min klodsethed.. Bukserne købte jeg til personaleaften i Weekday, de er en del af vores vintagesektion. Synes de har et lidt sjovt carrot fit, men er gode som boyfriend jeans. Og så var de billige! Billederne er forresten taget for lidt tiden siden, hvis I undrer jer over, hvorfor jeg ku ha bare tæer i sandalerne ;)

2 kommentarer

  • ida

    Hvor er sandalerne fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mon ikke man skulle overveje at bruge sine levis sådan der i stedet for at klippe dem af hver gang.. tak for inspiration :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x highstreet strik