Tip: quiltede termojakker til billige penge

Calvin Klein Encounter

Jeg har været så heldig at få lov at prøve den nye herreparfume Encounter fra Calvin Klein. Jeg var egentlig lidt spændt på at prøve den først, for jeg har en ret klar idé om, hvordan jeg synes en parfume skal dufte. Den skal helst være frisk, ikke for tung eller gennemtrængende og ikke for sød eller sprit-agtig.

Om duften siger Calvin Klein selv: Encounter combines an addictive blend of freshness, warm cognac and sensual woods (ja, jeg har ikke lige oversat det.. synes sensuelt træ lød lidt for underligt!)

Den beskrivelse synes jeg egentlig er meget god og rammende. Der er en god balance mellem de friske og de lidt mere dybe dufte i parfumen, og det kan jeg rigtig godt li’. Jeg synes mange parfumer kan ha’ en tendens til simpelthen at blive for meget (afhænger måske også lidt af hvor meget man bruger af gangen). Selv synes jeg et eller to sprøjt på halsen er fint, så bliver det ikke for gennemtrængende. Synes det er lidt for meget når man kan dufte det på flere meters afstand :P

Vigtigst af alt kan Sidsel også godt li’ duften, så det er jo ikke dårligt! Tjek forresten også lige videoen – godt nok er det den klassiske “mand-forfører-kvinde-fordi-han-jo-dufter-så-godt”-reklame-kortfilm, men den fungerer egentlig ret godt alligevel. Lara Stone gør det jo altid godt!

Forresten får en læser om ikke alt for længe mulighed for at vinde parfumen her på bloggen, så d’herrer (og piger med kærester) – stay tuned!

Sponsoreret indlæg

   

2 kommentarer

  • Brun og lilla er altså en meget god kombi:-) Virkelig interessant outfit.
    Jeg er ikke selv for god til at sætte ting sammen – eller det passer ikke. Jeg kan godt, men har svært ved at vælge hvad der passer til hvilke arrangementer.
    Hvor ville du tage dette outfit på hen???

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: quiltede termojakker til billige penge