Anbefaling: La Cabra – Sidsel & Lasse
011012

Anbefaling: La Cabra

På en regnfuld dag søgte min veninde og jeg ind på en af de nærmeste kaffebarer for at få lidt ly og et skud koffein. Vi havde begge hørt om La Cabra men aldrig været der før. Det skal siges at La Cabra eksisterer både som kaffe/frokoststed og ren kaffebar i Graven (vi prøvede det sidste). Jeg var virkelig positivt overrasket. Indretningen var smuk og detaljeret og kaffen sad lige i skabet. Betjeningen virkede venlig og det eneste jeg sådan set har at sætte på stedet er, at man godt kan blive ergonomisk udfordret hvis man skal sidde der i længere tid ad gangen og har reddet sig en klapstol frem for bedstefarstolen på billedet ovenover. Prismæssigt ligger kaffebaren også fint – vi gav 28 kr. for en lille cappuccino, meget rimeligt må man sige. Man kunne også få små, lækre kokosmakroner og brownies (lavet på valrhona) til under en tyver, de må prøves næste gang. Elsker at finde nye, hyggelige steder i Aarhus, og dette er bestemt et af dem! Har I været på La Cabra (og evt. smagt deres frokost)?

Ps. Dette indlæg er selvfølgelig 100% udtryk for egen holdning.

10 kommentarer

 • sidsel

  Det kan jeg kun anbefale dig, Marie! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Som en der skal flytte til Århus om et lille års tid, er jeg selvfølgelig svært glad for alle de anbefalinger I har.
  Jeg vil derfor også lige høre jer efter endnu en anbefaling. Min veninde og jeg skal her sidt i oktober ind og se Den Eneste Ene i musikhuset om eftermiddagen og senere om aftenen skal vi til Tina Dickow koncert i Scandinavian Congress Center (vi har krakket os frem til, at det vist er praktisk talt ved siden af hinanden). Men vi har ca. 2 timer til at få spist aftensmad – inklusiv transport, så vi ville høre, om I have noget gode bud på spisesteder (SU-venlige) der ikke var alt for langt væk. Vi er ikke så picky mht. hvilken slags mad det skal være – vi er klar på alt fra thai til italiensk :-) Håber I kan hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Heidi

   Hvor er det dejligt at høre!
   Okay, ud fra hvad du fortæller skal I nok finde et sted ved Frederiks Allé eller Jægergårdsgade. Jeg kan anbefale Soya i Jægergårdsgade, hvor man kan blande sin egen wok til 79 kr. Ellers er Sino Sushi godt, det ligger på Frederiks Allé. Ellers er Glad! (også på Frederiks Allé) også et hit, her kan man få gode sandwiches, salater eller dagens ret til 65 kr :) Så er der lidt at gå efter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Lyder som et sted, der skal besøges :)
  Men hvor ligger frokoststedet – det skriver du ikke, Sidsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This place look so beautiful :)
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været der!

  Tilbage i slut august havde jeg siddet i møde hele søndagen, og da klokken blev fire var der ikke noget så tiltrængt som en god kop kaffe. Her fik jeg helt tilfældigt øje på overstående kaffebar, da mødet jeg var til blev holdt lidt længere nede af samme gade.

  Klart en af de absolut bedste latter jeg har drukket i Århus, og venlig betjening også. Bestilte en lille latte, men ved en fejltagelse blev der lavet en stor, og den fik jeg stadig til samme pris som en lille. God service er bestemt altid et stort plus!

  Er også ret vild med indretningen, men ja du har du ret i det med stolene, hvis man skal sidde der i længere tid :) Alle kaffeelskere i Århus bør besøge denne kaffebar. Lige hvad Århus trænger til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Dejligt at høre, at du også er fan! Det er så fedt når man har den slags oplevelser, nogen gange kan det være godt at kaste sig ud i noget nyt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går forbi La Cabra hver formiddag efter skole – måske skulle jeg slå vejen ind omkring, nu hvor det lyder så dejligt! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011012