Shopping night i Won Hundred – Sidsel & Lasse

Shopping night i Won Hundred

Så kom der lige et læs billeder fra den shopping aften Won Hundred indbød til i torsdags, hvor Lasse og jeg var inviteret til at snakke lidt om tendenser og style hver vores giner. Mine giner kunne I se i mit sidste dagens, Lasses kan I se på billede syv. Ellers står de vist stadig til skue i selve butikken, hvis I skulle være nysgerrige! Anyways, det var virkelig en super aften, vi hyggede os meget! På billederne ser I Nicoline, Marie og Julia (de er dygtige, tjek dem ud!) og så Lennart fra Diesel med sin kæreste Katrine. Der var lækre rugbrøds-snacks og macarons fra det relativt nye (?) bageri Nr. 24 i Graven sammen med en masse andet guf og drikkevarer. Goodie bags var der også, så alle kunne få et stykke Won Hundred-tøj med sig hjem. Alt i alt en gennemført og dejlig aften, Lasse og jeg føler os i hvert fald priviligerede over at få lov til at være del af så mange seje tiltag!

6 kommentarer

 • […] genkende outfittet, hvis I læser Sidsel og Lasses blog, eftersom jeg også havde det på til deres event i Wonhundred-butikken i Aarhus. Siden den dag, hvor jeg spontant fandt på outfittet har jeg kæmpet for at få det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det superhyggeligt ud. Won Hundred har altid været et af mine favoritmærker, og jeg glæder mig til at se de nye kollektioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sidsel og Lasse. Jeg har et spørgsmål til jer, eftersom jeg tror I har erfaring med shopping på shopbop.com. For nogle måneder siden bestilte jeg en kjole på deres hjemmeside, leveringen var utrolig hurtigt, men nogle dage efter kom der er “efterregning”. Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med, at tøjet jo bliver sendt fra USA og jeg derfor skulle betale told. Kjolens beløb var på lidt over 30–400 kr, husker ikke præcis.
  Jeg vil utrolig gerne handle der igen, hvis jeg IKKE får sådan en efterregning igen. Det skal siges, at jeg nu bor i England, tror I det gør nogen forskel? Det jeg pt. vil købe på hjemmesiden koster over 1000 kr. Ved I om man betaler told? Håber I kan hjælpe. Venlig hilsen Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Amalie :) Ja, den told er lidt træls. Er ikke helt sikker på hvordan lovgivningen er i UK, men mon ikke du kan komme ud for noget lignende? Det smarte ved shopbop er at du faktisk kan betale “efterregningen” på forhånd hvis du har lyst. Så er det selvfølgelig lidt dyrere, men til gengæld får du ikke nogen ubehagelige overraskelser ;) Håber det var svar nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Tusind tak for svaret Lasse! :) Hvordan betaler man “efterregningen” på forhånd?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det var så lidt. Jamen det er noget du kan tilvælge under købsprocessen :) Mener det er et valg du kan tage på et eller andet tidspunkt før du taster dine dankortoplysninger osv. ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

detaljer #3