Anbefaling: brunch på Klassisk 65 – Sidsel & Lasse
Shopping night i Won Hundred

Anbefaling: brunch på Klassisk 65

Forrige søndag tog min veninde og jeg en tur forbi Klassisk 65 i Jægergårdsgade, for at spise brunch. Jeg har været der én gang før sammen med Lasse, dengang brunchen stod til 165 kr., nu er den steget til 185 kr. Det er bestemt en pebret pris, men den indkluderer så også kaffe, the og appelsinjuice ad libitum sammen med maden. Og hvis man spiser brunch på Cross ved åen ryger man også hurtigt op på knap 200 kr., hvis man både skal have mad, juice og kaffe. Og jeg vil mene at der er stor forskel på kvaliteten. Brunchen på Klassisk er, ligesom deres aftenmenu, fransk-inspireret. Dvs. at der er et stort udvalg af charcuteri, oste og så er der frisklavede omeletter og crepe ad libitum, og det er virkelig godt! Derudover kan man få lavet røræg med laks, klassisk æg med tomatsovs og bacon til og en hel masse andet. Der er lækker vanille-rørt ymer med knas, hjemmelavet nutella, marmelader, honningtavle, filodej med ost, brownie, frugt og en hel masse andet. Man går på ingen måde sulten derfra, og alle retterne smager fantastisk synes jeg. Selve bistroen er lille, så man sidder tæt. Men der er bare en rigtig hyggelig søndagsstemning og personalet er afslappet og venlige, så det føles ikke trængt eller stresset. Det eneste minus ved vores besøg, som jeg kunne komme i tanke om, var måske selve seatingen. Vi kom i god tid og blev bedt om at vente udenfor. Det virkede dog lidt som om vi blev glemt, ingen kom i hvert fald og hentede os ind og da vi så selv kom ind røg vi “bag i køen” bag dem, der først var ankommet i sidste øjeblik. Der synes jeg måske man skal være lidt mere obs, men altså, det ødelagde ikke helhedsindtrykket i hvert fald :) Så hvis man har lyst til lidt søndagsselvforkælelse kan Klassisk anbefales – husk dog at bestille bord i forvejen!

4 kommentarer

 • Hej Sidsel og Lasse
  Fin anmeldelse I har lavet, men jeg synes faktisk 185 kroner er billigt for brunch får det er inklusiv kaffe, og juice. Hvis I trækker den pris I normalt betaler for for drikkevarer fra, ja så er prisen faktisk utrolig billig – og så får man hos Klassisk 65 altid rigtig god mad.
  Vh Kristian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jamen du har selvfølgelig ret Kristian. Tror også bare vi sammenligner med hvad vi ellers plejer at betale for at spise ude (og måske også tænker det lidt i et SU-perspektiv) ;) Vi har faktisk stadig til gode at spise på Klassisk 65 om aftenen, men det skal da prøves på et tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bestemt også enormt lækkert ud! Specielt, når man sidder og er sulten, hæ. Uhm ^-^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt op, hvor ser det lækkert ud! Der er absolut intet som en all-you-can-eatbrunch, hvis udvalget er godt,

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping night i Won Hundred