Mémoire Clothing – Sidsel & Lasse
Lejligheden #1

Mémoire Clothing

Mémoire t-shirt og sweatshirt

Som I jo ved, støtter Sidsel og jeg gerne op om nye butikker og nye mærker, især hvis de er fra Aarhus :) Og netop et nyt aarhusiansk mærke er, hvad Mémoire Clothing er. Det er startet af 21-årige Martin og første kollektion indeholder to langærmede t-shirts og tre forskellige sweatshirts. Priserne er hhv. 349 og 449 kroner og kan købes her eller i Kom:mode i Rosensgade i Aarhus. På billederne har jeg den grå t-shirt på og ellers ser I den mørkeblå sweatshirt. Synes detaljerne er cool og enkle, og jeg kan godt li’ at der er lidt sportsreferencer i det.

Martins mor er ramt af Alzheimers, og 20% af overskuddet af salget går derfor til hjælpeorganisationer, der arbejder med at rådgive og støtte demensramte og deres pårørende. Det kan man jo kun tage hatten af for, og jeg synes det er en rigtig flot motivation bag mærket. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne være med til at udbrede kendskab til mærket og jeg krydser fingre for Martin og ønsker held og lykke med det hele! :)

Besøg Mémoire Clothing’s hjemmeside her og Facebook her.

15 kommentarer

 • fet long sleeve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Lasse.
  Lang tids sidseloglasse-blog følger, men første kommentar: super fede t-shirts og sweats, og en god historie bag. Sådan én skal min kæreste have i julegave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Louise :) Fedt med den første kommentar! Og sejt at du har læst med længe. Håber din kæreste bliver glad for den så, jeg har haft min mørkeblå sweatshirt på så sent som i dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Hej Lasse :)

  Nu spørger jeg dig, i håb om at du ved alt om tøj!

  Jeg leder efter et mærke, jeg har set nogle haft sådan en rød sweatshirt på, som er sådan lidt oversize i det, og den har et lille firkantet mærke der sidder nede i venstre hjørne, hvor der står “XXL” og et eller andet andet også.

  Har du nogen ide om hvad det er!? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Jesper! Sorry, der må jeg melde pas :P Hvis du kunne vise mig et billede kunne jeg måske hjælpe. Umiddelbart siger det mig dog ikke lige noget, beklager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper

   Første gang jeg så trøjen, var det guitaristen fra Mew der havde den på, det her er sku det bedste billede jeg kan finde :)

   http://www.flickr.com/photos/nrk-p3/7810760152/sizes/l/in/photostream/

   Man kan se det der mærke nede i hjørnet, men hvis man prøver at google noget, kommer der jo ikke andet end buy your xxl-shirt here :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Arh, kan desværre stadig ikke helt se hvad det er! Men kunne det ikke tænkes at det rent faktisk bare var sådan et random mærke, hvor han bare har købt en stort størrelse trøje fra? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fin historie. Min mor arbejder med Alzheimersramte og demensramte mennesker, og det er virkelig en hård og ubarmhjertig sygdom.

  Og det er nogle fine styles – jeg ved ikke lige om det er min kærestes stil, men hvis det er, så skal han helt klart have sådan en trøje af mig en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, det er virkelig en forfærdelig sygdom :(

   Jeg synes det er nogle meget fine styles. Ret enkle! Der skulle vist også komme skjorter og andre lækre sager fra Mémoire senere ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  martin er for god!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det ser rigtig fedt og lovende ud og min kæreste ville se hammer lækker ud i sådan en sweatshirt. Kan det købes på nettet eller udelukkende kun i Aarhus? Ville gerne have fingerne i sådan en sag til en julegave til min kæreste :)

  Tak for en dejlig blog – elsker specielt jeres videoer og jeres valg af musik. Bliv ved med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   For Søren – så har I allerede linket :) Beklager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, det er bare i orden Ditte :) Håber din kæreste bliver glad for den! Og tusind tak for de søde ord – det varmer! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejligheden #1