til åbning af Nespresso – Sidsel & Lasse
S&L i andre medier

til åbning af Nespresso

For et par uger siden var vi til åbningen af den spritnye Nespresso-butik på strøget i Aarhus. Der var stablet et rigtig fint arrangement på benene, hvor Wassim Hallal kokkerede lækker morgenmad til os, mens vi drak alverdens kaffe, champagne og appelsinjuice med grand marnier. Man kunne næsten være blevet småfuld fra morgenstunden, men lækkert var det! Undervejs blev vi ført igennem Nespressos historie og visioner. Brandet er virkelig koncept til fingerspidserne! De benytter kun grand cru kaffe og 1% af bønnerne er gode nok til kapslerne. Der findes en Nespresso Club, der fragter kaspler til medlemmerne, et genbrugsprogram til de til brugte aluminiumskapsler og jeg kunne blive ved. Med en uddannelse i bl.a. marketing kan man ikke andet end blive en smule benovet! Og jeg må indrømme, at min fordom om at Nespresso var lidt lavkulturelt og ikke særlig gourmet blev gjort til skamme. Så meget at Lasse og jeg nu skal teste deres system herhjemme. Det glæder vi os til!

11 kommentarer

 • Signe

  Sidsel, hvor er din fine grå cardigan fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Nu skriver I (ja, eller videregiver info om) at kun 1 % af bønnerne er gode nok til kapslerne. Hvad med de 99 %, sagde de noget om det? Tænker bare at det da er et kæmpe ressourcespil hvis de bare kyler resten ud :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   *spild – you get it ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   De smider naturligvis ikke resten ud ;) De bliver bare brugt til andet kaffe. Man kan jo købe kaffe til mange forskellige priser, så der ryger de sidste 99% bønner bare videre til nogle af de andre/billigere mærker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man undres hvorfor kunderne ikke bliver inviteret til arrangementer som dette. Jeg har haft Nespresso længe og glad for jeg nu kan købe kapslerne når jeg mangler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Kunne forestille mig at de også har holdt en form for ‘åbent hus’ siden ;) Men så stor var butikken heller ikke, og jeg tror der havde været ret megen trængsel hvis det skulle være et åbent event. Tror pointen med dette event var at få noget omtale hos aviser/blade/bloggere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der har desværre ikke været noget med henblik på deres kunder fx tilbud på kaffe eller noget. Men sådan kan det jo gå. Selvom jeg er stor læser af blogge, synes jeg faktisk ofte bloggere bliver valgt som medie frem for alt det. Bloggere for mere og mere “magt” i mediebilledet synes jeg. Det er ikke sagt surt eller noget, men giver da stof til eftertanke når I bliver inviteret på ligefod med andre medier og journalister osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Nå, det var da lidt kedeligt fra deres side af. Det kunne ellers ha’ været meget fint at invitere folk ind. Ja, du har da helt ret. Vi synes også det er sjovt, at vi bliver inviteret til samme event som f.eks journalister fra aviser og lokale aviser/blade. Men vi synes jo bare det er sjovt at prøve :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nespresso er helt fantastisk kaffe – og giver virkelig lige den ekstra luksus i hverdagen, synes jeg. Derudover er deres personale super kompentent og virkelig dygtige til deres arbejde. Glæd jer til at få den lille maskine ind i jeres hjem! :-)

  http://www.lunaworm.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S&L i andre medier