Fredagsmusik! – Sidsel & Lasse
new in: Asger Juel Larsen sweatshirt

Fredagsmusik!

        

Så er der en gang fredagsmusik til jer! Lasse er lige smuttet op på uni og jeg sidder og sveder over eksamensnotater. Skal til min første eksamen på kandidaten i dag, kryds lige alt hvad I har for mig! Senere står den på julehygge i bunkeren med de andre OØ’ere, så arbejde i Weekday til Open by Night. Så hvis I ikke har planer synes jeg da I skal komme ned i byen og bruge nogle penge. Butikkerne har åbent til 23 :) I morgen står den på hygge for alle pengene! Ha’ nu en dejlig sidste Movember-dag, i morgen er det nemlig juuuul (ja, jeg har juleabstinenser.. jul i Sydney er bare lidt noget andet!) ;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: Asger Juel Larsen sweatshirt