fredagsmusik - California

Luxotica på Nimb

Da jeg var på djælveøen i tirsdags fandt jeg også tid til at kigge forbi Luxoticas event på Nimb. Jeg havde aldrig været derinde før, og hold op hvor er der fint og fornemt! Eventet blev holdt i Rotunden, hvor vi fik serveret kaffe, kage og macarons, alt sammen virkelig lækkert! Og alle brillerne var så flotte. Ovenover ser i mine favoritter – foruden de aviators vi fik med hjem i goodiebags, som I snart skal se. De kan nemlig foldes sammen, hvilket jeg synes er virkelig smart! Man er godt nok forkælet som blogger nogen gange :)

   

4 kommentarer

 • Rikke Staal

  Hej Sidsel :)

  Jeg er “brille-bruger” og faldt lige over de vanvittig fine Burberry-briller på et af billederne. Jeg har efterfølgende ledt på nettet, men uden held. Har du en ide om, hvor de muligvis fohandles?
  På forhånd tak for hjælpen og tak for godt “bloggeri”.

  Mvh Rikke S :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Rikke :)
   De er også virkelig fine! Jeg har lige skrevet til Luxotica, så snart jeg får svar får du det at vide herinde :)
   Selv tak og tak for ros, dejligt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Så kom der svar! “Prisen på brillen er 2774kr. og forhandles hos Synoptik. Derudover hedder stylen BE2115” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Staal

   Åh, tusind tusind tak! Det var virkelig sødt af dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredagsmusik - California