Anbefaling: takeaway fra Den Grønne Papaya – Sidsel & Lasse
061212

Anbefaling: takeaway fra Den Grønne Papaya

Et af de steder jeg ALTID vender tilbage til i Århus er Den Grønne Papaya. Min veninde og jeg er virkelig ved at være stamkunder, og ejeren ved som regel hvilke forårsruller vi skal ha’, hehe. Stedet sælger vietnamesisk mad, og det er bare så friskt, lækkert og billigt! En boks som den på nederste billede koster 65 kr. og indeholder fire forårsruller med enten oksekød, kylling eller tofu, risnudler, chili/fish-sauce, gulerodssalat, iceberg, agurk, bønnespirer og lidt mynte og koriander på toppen. Lasse var med til spisning den dag billederne blev taget og bestilte en oksekødsret, som også var ret lækker. Men favoritten er nu forårsrullerne! Ellers er de friske forårsruller eller retten med kylling og citrongræs også tip top. Stedet finder I på Nørregade, tæt på Moss Copenhagen. Prøv det! :)

8 kommentarer

 • Åh, jeg ELSKER den grønne papaya, vi spiste der ofte om aftenen når vi var på skolen :) Min favorit er dog deres vietnamesiske pandekage med rejer og kylling. Sindssygt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det er bare altid en vinder! Uh den har jeg faktisk ikke turde prøve endnu, fordi jeg syntes sammensætningen lød lidt sjov, men det må jeg vist hellere få gjort :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er man meget langsom, når man ikke har hørt om det sted efter 8 år i Aarhus?:-) Det skal vist prøves! Lader til at være jævnt meget mad for ikke særligt mange penge!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Lærke

  Hvem skulle have troet det? Jeg har altid troet at det var lukket grundet den lidt triste facade – men nøøj, hvor ser maden lækker og frisk ud! Det skal prøves :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja selve restauranten gør nemlig ikke meget væsen af sig! Men de har virkelig mange gode sager, og alt er nemlig rigtig friskt! Og billigt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

061212