Julegaver: lidt men godt! – Sidsel & Lasse
Billeder fra Hamborg #2

Julegaver: lidt men godt!

Her ser I størstedelen af min gavehøst! Som det måske fremgår af billedet fik jeg få, men rigtig gode gaver i år. Altsammen noget jeg havde ønsket mig – bortset fra iPhonen, som jeg ikke havde turde drømme om! Men den var så tiltrængt. Min snart fire år gamle iPhone 3 har efterhånden aftjent sin værnepligt, og efter oktoberbar på uni holdt glasset ikke længere, så de sidste par måneder har jeg gået rundt med en både langsom og ødelagt smartphone. Jeg er sikker på at det bliver store sager når jeg får gang i den nye! Ellers ser I halskæde fra Divided, neglelak fra Essie i farven “Bordeaux”, gavekort til Støy og en termokande fra Alfi. Og jeg ved godt at sidstnævnte er lidt folkeskolelærer, men det skulle altså være en beholder, som kunne lukke tæt. Og det kan de ellers flotte termokopper med gummilåg desværre ikke. Så jeg er altså virkelig glad og tilfreds, selvom gaverne kun er en lille del af julen for mig efterhånden :)

www.oyster.dk

12 kommentarer

 • Det er nogle rigtig gode gaver :-D
  Jeg kunne ikke lade værre med at grine lidt af den med alfi kanden og folkeskolelæreren. Jeg er selv i gang med folkeskolelæreruddannelsen, men jeg drikker overhovedet ikke kaffe :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak!
   Haha, var også lidt bange for at jeg ville komme til at støde nogle af de “unge” folkeskolelærere med den kommentar! Men det var altså en del af uniformen på min folkeskole – sammen med Fjällräven selvfølgelig :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Så er du ikke en rigtig lærer :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • David B

  Glædelig jul! – og tillykke med de fine gaver :D

  Beklager hvis min kommentar er lidt malplaceret her, men jeg ville lige høre om i tilfældigvis skulle have noget insiderviden om datoer for forestående januarudsalg i nogle Aarhusbutikker? :D – ud over Støy og Tiger…

  Highfives herfra fra en fan af bloggen/jer! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej David :) Det er helt i orden! Junk de Luxe, Støy, Tiger, Won Hundred, COS, H&M og Weekday er startet. Vi går og venter spændt på hvornår Wood Wood går i gang, men det kan godt være det først bliver i starten af januar. De plejer at starte lidt senere, synes vi :) Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak for det! Og high-five right back at ya! :) Vi skal nok give besked på FB, hvis vi opdager flere udsalg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Lækre gaver! Ville lige høre om I har været forbi Støy’s sale i dag, og i så fald hvad i fik købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Anne-Sofie :) Vi var forbi i dag ved 11-tiden, men købte ikke noget. Der var bestemt nogle fine ting, men ikke lige noget vi stod og manglede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker høst!!
  Det gavekort til Støy kunne jeg godt bruge ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja ikke? :) hehe det er også i høj kurs herhjemme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes det er fedt at man kan glæde sig over små eller få ting.
  Nogle gange virker ens gaveønsker stenede, men hvis man er glad for dem er det jo super. Jeg fik fx et stort atlas, som jeg er vildt glad for! Har ikke lavet andet end bladre i det siden jeg fik det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nemlig! jeg synes da også et atlas er en cool gave :) det behøves ikke altid være det samme..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra Hamborg #2