Interview i Århus Stiftstidende – Sidsel & Lasse
110113

Interview i Århus Stiftstidende

(Første billede er måske lidt misvisende.. vi blev IKKE interviewet om Bazar Vest ;) Det var bare en avis, der lige lå fremme på bordet i det lokale, vi blev interviewet i) Nå, men nu til sagen. I fredags blev vi, i anledning af vores foredrag på Hovedbiblioteket på tirsdag, interviewet til Stiften, som tegner et lille portræt af os. Det var rigtig hyggeligt, og faktisk også lidt svært at svare på nogle af spørgsmålene. Vi blev nemlig interviewet om hinanden! Jeg skulle svare på en masse ting om Sidsel, og hende ditto mig. Det var ikke helt let, men ret sjovt at prøve, især fordi vi sad lige ved siden af og lyttede med, mens den anden svarede på spørgsmålene. Sidsel synes faktisk det var lidt romantisk at høre mig beskrive hende som person og fortælle om, hvad hendes fremtidsdrømme er :P Jeg synes jeg lød som en virkelig awesome fyr, når Sidsel svarede på spørgsmål om mig, så det var jo egentlig ikke så dårligt.. haha!

Anyway, vi glæder os I hvert fald meget til at dele interviewet med jer. Tror I vil synes det er sjov læsning, også fordi vi svarer på nogle lidt mere personlige ting end vi plejer, og måske også mere dybt end vi plejer at skrive her på bloggen :)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110113