interview 1/2: Lasse om Sidsel – Sidsel & Lasse
Kenzo Men AW13

interview 1/2: Lasse om Sidsel

Som sagt blev Sidsel og jeg interviewet til et lille portræt i Århus Stiftstidende i forbindelse med vores foredrag på Aarhus Hovedbibliotek. Vi synes det blev et rigtig godt og sjovt interview! Jeg skulle svare på spørgsmål om Sidsel og hende ditto mig, så det var lidt anderledes end de andre interviews, vi har stillet op til. Her får I den første del, hvor jeg svarer på spørgsmål om Sidsel:

Hvordan vil du beskrive Sidsel med tre ord?

Lasse: Stædig (kigger på hende og griner), omsorgsfuld… og smuk. Eller vedholdende er måske et bedre ord end stædig. Hun har en utrolig god ide om, hvordan tingene skal være. Det synes jeg er en god ting. Men det er egentlig sjovt med små ting, der kan hun være ubeslutsom til det helt ekstreme… som f.eks. hvis vi står i supermarkedet og skal bestemme, om vi vil have sour cream eller havsalt chips. Der kan jeg blive nød til at gå ind og sige, så tager vi dem her, ellers kommer vi ikke hjem. (griner) Men med større ting, er hun utrolig sikker på, hvordan tingene skal være. Det er ikke sådan, at hun skal have sin vilje, men hun vil gerne have tingene på den rigtige måde.

Du nævnte også omsorgsfuld. Hvordan kommer det til udtryk?

Lasse: Det tror jeg måske, at jeg bemærker, fordi jeg ikke tænker så langt med mange ting. Hun husker mange ting, som jeg ikke husker….det kan være sådan noget med, at vi skal have en lille gave med til nogen, hun er betænksom, og hun sørger for, at tage sig godt af andre…. også af mig.

Hvordan er hun som professionel samarbejdspartner på bloggen?

Lasse: Altså det med at arbejde på bloggen, det bliver mere end del af vores hverdag. Det er langt de fleste ting, vi er enige om, så vi skal ikke adskille, hvornår vi er kærestepar, og hvornår vi er bloggere. Det eneste vi har prøvet at koordinere, det er sådan noget med, hvornår de forskellige indlæg skal komme, og ellers er det meget inkorporeret i vores hverdag. Vi har ikke prøvet at lave et større projekt sammen, men nu skal vi jo lave en præsentation sammen (red. til et foredrag på Hovedbiblioteket), som ikke lige er helt færdig endnu.

Hvordan vil du beskrive hende som kæreste?

Lasse: Jeg tror, at da vi først blev kærester, havde jeg brug for, at nogen satte nogen rammer for mig og vidste hvad et forhold kunne og skulle være. Det længste forhold jeg havde haft før var på fire måneder. Der tror jeg, hun viste mig… hun satte en fod ned.

Hvordan?

Lasse: Det var sådan noget med, hvordan man opfører sig på byture – måske især det. Og det var egentlig lidt hårdt i starten, fordi der kunne jeg godt tænke puha– med de kærester jeg havde haft før, der havde jeg fået for lang snor, Når hun siger, hvad hun vil finde sig i, så kræver det noget tilvænning. Men nu har man ligesom fundet ud af det…og det jeg sagde før med, at hun er omsorgsfuld, det gælder selvfølgelig stadigvæk.

Hvad er hendes passion?

Lasse: I fremtiden tror jeg gerne, hun vil…. eller jeg ved, at hun ser op til sin far, så selv om hun ikke nødvendigvis vil lave det samme, så har han en god karriere. (Sidsel: Han er konsulent ved dansk teknologisk institut og arbejder med innovation og vidensdeling i forskellige virksomheder) I fremtiden tror jeg gerne, at hun vil have en god karriere. Hun ved godt, hvad hun vil have og ikke vil have, og jeg tror rigtig gerne, at hun vil ende ud med et spændende job og ikke nøjes med noget middelmådigt. Det er sjovt, for da hun startede på Marketing, Management and Communications på ASB, da blev alle pigerne bjergtaget af, at der var én som var brandmanager for Chanel, så det gav blod på tanden for mange af pigerne. Jeg tror helt sikkert, at hun bør kombinere de ting, hun kan med noget moderelateret og komme ud i en virksomhed, der handler med mode. Sidsel satser nok ikke på et job i modebranchen som sådan – men det kunne helt sikkert give mening at kombinere hendes interesser for kommunikation og mode.

Hvad kan gøre hende rigtig glad?

Lasse: Når jeg overrasker hende med noget… og det gør jeg sjældent, men jeg prøver. Det behøver ikke være noget stort. Når jeg har fundet på noget, vi skal, så kommer jeg tit til at sige det. Men jeg tror, hun synes, det er sødt, at jeg ikke kan holde noget hemmeligt. Jeg er måske bedre til at overraske med, at jeg lige har taget en stor opvask, eller hvis jeg tager noget tøj med hjem, som jeg synes kunne være pænt eller bare blomster – det gør vel alle piger glade. (De griner begge.)

Hvad kan gøre hende sur i skralden?

Lasse: Der skal meget til. Vi skændes utroligt sjældent. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor vi ikke skændes mere. Det er længe siden, hun har været rigtig sur. Jeg tror ikke, jeg har gjort noget, der har gjort hende rigtig rasende, mens vi var kærester.
Men hvis der er sket noget uretfærdig på arbejde eller studiet… det kan være noget gruppearbejde, der er løbet af sporet, det kan godt få hende lidt op – men der skal meget til.

Hvis hun var et stykke tøj, hvad ville hun så være?

Lasse: (Spekulerer længe) Så tænker jeg på et par sorte nylon strømpebukser – ej det bliver så ”cheesy” (griner). Altså sådan meget fin, lidt skrøbelig og kun delvis gennemsigtigt. Nogen gange kan det være lidt svært at se helt igennem til benet, fordi der er noget, der er skjult.

Hvor er hun om fem år?

Lasse: Forhåbentligt stadig sammen med mig. Og ellers arbejder hun på en eller anden måde for et modefirma eller modefirmas pr-afdeling – muligvis med rejser involveret, og det kan også være, at hun er i udlandet.

9 kommentarer

 • Camilla Mortensen

  Nååååååårh :) sikke en masse kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må hellere til at følges jeres blog, har fået den anbefalet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det må du da hellere ja ;) Hvem har anbefalet dig vores blog? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sødt!
  Jeg må også sige, at jeg ville elske, hvis min kæreste skulle sidde og lave et interview om mig – det er da total sødt!
  Man får virkelig indtryk af, at I er nogle fantastiske mennesker begge to, hvilket jeg er sikker på, der passer :-)
  Keep up the good work! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha.. det var også ret hyggeligt og sjovt :) Men man skulle også lige tænke over hvad man svarede! Årh, tak! Det synes vi også selv vi er :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et sødt interview :) kan godt forstå at Sidsel synes det var lidt romantisk at høre på! Er virkelig fedt at se al den kærlighed som skinner igennem :)

  -Tine
  http://www.fitspiration.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Har I kopieret det direkte fra avisen? :-) Eller skrevet det af, fra avisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Stort set, ja :) Vi fik lov at læse artiklen inden den udkom, så vi fik den tilsendt på mail af hende, der skrev den ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kenzo Men AW13