new in: Camel pants – Sidsel & Lasse
130113

new in: Camel pants

Det ligner egentlig ikke mig specielt meget at købe sådan et par bukser her. Jeg går næsten udelukkende i jeans. Alligevel var der et eller andet, der fangede mig ved dette par chinos fra H&M Divided (ud over prisen på 199) ;) Synes de er rigtig seje sammen med sneakers, og jeg tror de kommer med i rygsækken når jeg skal sin USA (forudser at jeg kommer til at købe og gå i rigtig mange sneakers derovre) :P I får lige et ‘dagens outfit’ med bukserne senere! Jeg gad egentlig også godt ha’ et par blå jeans med mørkeblåt eller sort print i samme dur som disse. Er der nogen, der lige har et link til sådan et par? :D

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130113