interview 2/2: Sidsel om Lasse

Muffins med appelsin og chokolade

I lørdags havde en håndfuld venner fra MMC og jeg spilaften. Vi fik hjemmelavet pizza og en masse rødvin og øller! Jeg havde meldt mig på desserten og endte med at bage muffins, da de er så lette at transportere. Og de blev godt nok gode! Muligvis nogen af de bedste jeg har smagt. Men jeg er også kæmpefan af kombinationen af mørk chokolade og appelsin, fx er jordens bedste fredagsslik for mig en plade Lindt Orange Intense. Kan snildt kværne en plade selv :D Og disse muffins ledte helt klart tankerne over på sådan en plade – bare pakket ind i svampet, aromatisk appelsinkage. Mmmmm..

Opskriften er fundet på Kvalimad og blev fulgt til punkt og prikke. Min dej gav 16 mellemstore muffins (hans lyder på 12 store). God fornøjelse ;)

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

interview 2/2: Sidsel om Lasse