Muffins med appelsin og chokolade – Sidsel & Lasse
interview 2/2: Sidsel om Lasse

Muffins med appelsin og chokolade

I lørdags havde en håndfuld venner fra MMC og jeg spilaften. Vi fik hjemmelavet pizza og en masse rødvin og øller! Jeg havde meldt mig på desserten og endte med at bage muffins, da de er så lette at transportere. Og de blev godt nok gode! Muligvis nogen af de bedste jeg har smagt. Men jeg er også kæmpefan af kombinationen af mørk chokolade og appelsin, fx er jordens bedste fredagsslik for mig en plade Lindt Orange Intense. Kan snildt kværne en plade selv :D Og disse muffins ledte helt klart tankerne over på sådan en plade – bare pakket ind i svampet, aromatisk appelsinkage. Mmmmm..

Opskriften er fundet på Kvalimad og blev fulgt til punkt og prikke. Min dej gav 16 mellemstore muffins (hans lyder på 12 store). God fornøjelse ;)

9 kommentarer

 • Sabrina

  Mmmmh, de her muffins har lige reddet min fredag aften. Tak for tippet Sidsel ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg bloglovin’-likede det her indlæg føren jeg endnu havde klikket mig ind på det – de kager kan umuligt være alt andet end sindssygt lækre! Helt sikkert de næste på listen ogver ting, der skal bages.. snart! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha nice. Ja de er så voldlækre!
   Håber du har en god modeuge :)
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan kun tilslutte mig opskriften! Lavede dem for et halvt års tid siden, og de faldt i rigtig god jord hos dem, der var så heldige at få en. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare lækre ud! Tak for tippet! :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser super lækre ud! Men må nok indrømme jeg ikke så godt kan lide hverken appelsin eller chokolade. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha, så er det da meget godt gået, at du stadig synes de ser gode ud ;) (Ps. chokolade?! Du er vist ikke helt normal ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

interview 2/2: Sidsel om Lasse