hvid strik – tjek! – Sidsel & Lasse
søndagsmorgenmad

hvid strik – tjek!

Her har I et close-up af det nye køb, som jeg fortalte om i mit sidste dagens. Magen til vaffelstrikket perfektion skal man lede længe efter! Fjolset her kunne selvfølgelig ikke nøjes med Weekday eller H&Ms bud på den hvide sommerstrik. Da jeg først havde prøvet Acnes version på, var der ikke noget at gøre. Så nu er jeg et fattigt, men glad fjols. Og jeg tror egentlig nok jeg skal få den “tjent” hjem cost per wear-mæssigt – hvis jeg altså ikke får den plettet til inden. Lige nu er den på det der krid-hvid-så-det-skærer-i-øjnene-stadie, hvor den nærmest indbyder rødbedesaft, ketchup og kaffe til at suge sig fast. Men det skal blive løgn!

Ps. Jeg fik den bestilt hjem hos Støy Munkholm (havde et gavekort, der skulle bruges!), på trods af at den faktisk ikke var bestilt hjem til butikkens sortiment. God service :)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

søndagsmorgenmad