9 printed shirts – Sidsel & Lasse
Der' flødebolleræs uh uh

9 printed shirts

1. Soulland, 2. Topman, 3. Topman, 4. Topman, 5. Brutus, 6. Topman, 7. H&M, 8. Weekday, 9. Gitman Vintage

Jeg er så hooked på skjorter med print for tiden – både med korte og lange ærmer! Synes dog grænsen mellem et fedt print og et tacky/grimt print er hårfin. Kan ikke helt finde ud af, hvad det præcis er, der gør printet fedt eller ufedt, men jeg kan med det samme se om jeg synes det er sejt eller ej! :) Som I kan se, synes jeg Topman har en hel del gode bud, som også er til at betale. Især nummer tre måtte yderst gerne blive en permanent del af mine garderobe! Måske jeg er heldig at finde den i Topman i SoHo, New York når jeg skal dertil om ikke så længe. Det kunne ikke være dårlig! Så ryger den i hvert fald med ;)

6 kommentarer

 • Jeg købte nr. 2 i Topman da jeg var i London med kæresten og størrelserne er sådan lidt oversize.. Jeg købte en størrelse mindre end normal så den sad pænt over skulderne, ellers var den lidt for oversize efter min smag :) Men super fede skjorter ;)
  M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Okay :) Tak for info! Jeg synes ellers de var små i størrelserne. Kan være det varierer lidt fra skjorte til skjorte :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ali

  Hej, igen. Ku jeg ikke friste dig til at lave endnu et indlæg om læderjakker? Kan simpelthen ikke få dem jeg vil have, og mangler inspiration. Vil gerne have en VILD læderjakke ligesom den du har, og er villig til at betale, hvad de koster. Er gået efter Jekyll ACNE, en Phillip Lim braided leather jacket, og en fra Rick owens – uden held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Ali :) Jo, det kunne du godt! Skal se om jeg kan nå det inden jeg daffer til USA!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Har bestilt nr. 3 for et par dagen siden (derfor jeg spurgte dig om deres størrelser). Jeg er helt vild med printet, men meget spændt på hvor oversized den er! Print er sgu et must til foråret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Aah, selvfølgelig! Sejt! Du må lige give en update på hvordan den passer. Den er mega fed :D Og ja, print er 100% et must!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der' flødebolleræs uh uh