“who the shit on planet earth doesn’t need a $500 denim backpack?” – Sidsel & Lasse
9 printed shirts

“who the shit on planet earth doesn’t need a $500 denim backpack?”

Jeg har købt noget skørt! Jer der følger os på Facebook så nok at jeg forleden havde købt noget med hjem fra Utzon, og det var altså denne denimvest fra Phillip Lim. Den er fra i sommers og har en rimelig vanvittig nypris (3850 kr…….), men heldigvis slap jeg med et meget mere overkommeligt beløb. Da jeg prøvede den i første omgang tøvede jeg lidt, da det virkede dumt at købe sådan en sag nu. Men da jeg så kom hjem og fortalte Lasse om vesten, overbeviste han mig om at smutte derned og købe den med hjem (nok mest så han også kan låne den, ha!). Nå, men det skøre og skønne ved denne vest er dens hybrid-design, der muliggør en transformation fra vest til rygsæk! Når man har vesten på ser man det slet ikke, men indvendigt har den stropper og trykknapper, så den lige kan lave en Optimus Prime på fashion vis. Det er simpelthen for godt. Ved endnu ikke hvor brugbart det er, men den er virkelig også sej bare som vest. Se bare her hvordan Man Repeller fx styler den. Det er i øvrigt også hende citatet fra titlen stammer fra. Men hvad siger I, go eller no go til Transformer-vesten? ;)

14 kommentarer

 • Frederikke H

  Hvor er den bare alt for fed! Og også super fed på (som manrepeller viser den)
  som rygsæk er den lidt tvivlsom, men fandmer smart, hvis man lige skulle stå og mangle en taske? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! Ja hun bærer den altså rigtig flot! Glæder mig til lidt varmere vejr, så jeg også kan begynde at sporte min! Haha ja man kan ikke helt abstrahere fra at det bare er en vest, det er foldet sammen :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Hvor er den sjov! Jeg gad mega godt se den som rygsæk. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Den er fucking fed Sidsel!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  … at jeg håber et overkommeligt beløb er under 500 kroner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hehe, bare rolig.. ville ikke have købt den, hvis ikke prisen var overkommelig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Go go go!
  Den er jo bare alt for cool! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vannessa

  Først tasken, så ACNE-sagen og nu denne finurlige sag, im lovin it!

  Syntes dog, uden at kende prisen, at det er mange hårdttjente penge. Tasken og ACNE var jeg 100 % GO på, de er lidt mere “sikre” køb end hyprid-vesten, hvis du forstår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha ja, dankortet gløder for tiden.
   Jamen helt sikkert, de foregående køb var safe, og meget anvendelige, mens denne mere er sjov, og så tror jeg nok jeg skal få den solgt på trendsales, hvis ikke jeg får den brugt.
   Og det løber da op, ja, men det handler jo alt sammen om prioritering :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den bare fed! Er totalt hook på den :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hehe, hvor er det godt :) Så er det ikke bare mig, der er skør.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 printed shirts