Fredagsmusik: rhye - Sidsel & Lasse
new in: Nike Air Huarache

Fredagsmusik: rhye

  

I kender sikkert allerede bandet og har hørt “The Fall” rundt omkring, men hvis ikke I gør, er Rhye virkelig værd at tjekke ud. Bandet består af en dansk-canadisk duo hvoraf danskeren, Robin Hannibal, også er den del af et andet af mine favoritbands for tiden – nemlig Quadron :) I denne måned udkom Rhyes debutalbum Woman og det er virkelig godt. Og så er videoen til “The Fall” bare så fin med Carsten Bjørnlund som omdrejningspunkt (og så er en af mine venner faktisk med i den korte ballondans-sekvens!). Så hvis I har en stille fredag planlagt, så lad eventuelt Woman være soundtrack dertil. Selv skal jeg nu noget helt andet – nemlig til fødselsdagsfest efterfulgt af MiskMask-koncert med DJ Static! Frygter allerede lørdag…

2 kommentarer

 • Jeg elsker Rhye og Quadron, og hører dem begge på repeat. Men på en eller anden måde var det gået hen over mit hoved at det er den samme person, Robin Hannibal, som er med i begge bands. Fedt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Samme her! Ja det er lidt sjovt hvordan det nogen gange hænger sammen – ligesom at forsangeren Coco fra Quadron også spillede i Boomclap Bachelors (også rigtig cool musik!), som indspillede video med instruktøren Daniel Kragh-Jakobsen, der nu laver videoer for Rhye!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: Nike Air Huarache