minty loafers - Sidsel & Lasse
COS AW13 Men

minty loafers

Hvad rimer på pænt? Det tror jeg mint-farvede ruskindsloafers gør! Da jeg for nylig var med OØ i København nåede jeg et smut forbi den nye & Other Stories-butik, hold op den er blevet flot! Jeg må indrømme at tøjet i butikken ikke fristede så meget, som jeg troede det ville. Til gengæld var der riiigtig mange accessories, som jeg godt kunne have købt med hjem. Specielt skoene overfor blev ved med at hjemsøge mig bagefter, så de blev bestilt på webshoppen en uges tid senere. Og så var de endda en smule billigere der :) Jeg er lidt spændt på, om jeg mon kan holde dem rene, ellers må de farves mørke.

12 kommentarer

 • Oh my – Det er jo de perfekte loafers Sidsel :)
  Hvordan er de i størrelsen? Både længde og bredde mæssigt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jaa de er så smukke :) Jeg synes de er meget normale og længden det samme. De er måske en smule smalle, men fordi de er i blødt ruskind vil stoffet nok hurtigt kompensere for de “skavanker” ens fod nu kan have (knyster, høj svang etc…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar Sidsel :)
   Jeg har en forholdsvis smal fod, så det lyder perfekt !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det kunne jo ikke være bedre så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Den frisure du har på jeres header klæder dig virkelig! Den blonde farve er pæn til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak skal du ha, Simone! :) Jeg må godt nok også indrømme at nu hvor jeg har fået page, så savner jeg mit lange, lyse hår lidt. Græsset er altid grønnere på den anden side, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • those shoes are incredible! love the color!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da fuldstændig fantastiske! Lækker forårsfarve :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! Jeg glææder mig også sådan til at kunne bruge dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh de er så flotte! Jeg har også længe kigget på dem :-) Hvordan er de i størrelsen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Køb dem :D Jeg synes de er meget normale i størrelsen. Og modsat andre loafers er de slet ikke stive, men bløde omkring foden, så jeg forestiller mig at ruskindet vil give sig omkring ens fodform, så de er lækre at gå i :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS AW13 Men