San Diego livin' #2 - Sidsel & Lasse
minty loafers

San Diego livin’ #2

Nu er jeg og mine fire gutter så småt ved at være settled her i San Diego. Vi har fået nogenlunde styr på de fag, vi skal læse på UCSD, vi har hus og bil og er generelt så småt ved at være inde i en god hverdagsrutine :) Vi fandt vores hus efter en lille uges tids søgen på Craigslist – i mellemtiden boede vi på et par forskellige hostels rundt omkring i San Diego – nogle bedre end andre! Vi giver $3550 om måneden delt ud på os fem – det er inklusive alt undtagen internet. Vi havde sat vores maks. til at være omkring $3500 om måneden, men med sådan et lækkert lille hus tæt på stranden, kunne vi godt lige overskride det med $50 :) Bilen købte vi også på Craigslist til kun $1600! Det er så også en 24 år gammel Plymouth Grand Voyager LE. Men den kører godt på literen og der kan være syv mand i den. Så vi er glade!

Jeg har allerede oplevet en hel masse og mødt en masse søde mennesker – både danske og udenlandske. Det er næsten ikke til at holde styr på alt det, man oplever her, og tiden går helt vildt hurtigt. Billederne ovenfor fortæller lidt om noget af det, jeg har foretaget mig de sidste par uger – grillfest (som politiet kom og lukkede, da det tog overhånd :P ), badet i Stillehavet, kigget på palmer, været i Sea World og generelt bare nydt det gode vejr!

Grunden til at jeg ikke har vist nogen billeder fra inden i vores hus er, at vi pønser lidt på at lave en lille video, hvor vi alle fem viser rundt i huset. So staaay tuned! ;)

2 kommentarer

 • V

  Åh, det ser lækkert ud!
  Ps: flamingoen er mit yndlingsdyr så thumbs up for nice insta-snap! ;)
  xx V

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jo tak! De var ret sjove.. man måtte fodre dem.. det elsker jeg! :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

minty loafers